banner564

Efsane Duvarcı’nın peşinde

Bugün imzalanacak protokolün ardından başkanını seçecek olan Çetinkaya’da transfer çalışmaları da sürüyor

Efsane Duvarcı’nın peşinde
banner598
Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya’da GAÜ ile bugün imzalanacak olan protokolün ardından yarın genel kurul yapılacak.
Asım Vehbi’nin başkanlık için tek aday olarak girmesi beklenen genel kurulun ardından teknik heyet ve futbolcu kadrosu oluşturmak için çalışmalar başlayacak. 

Sabri-Raif tamam, Çağrı için görüşme sürüyor
Sabri-Raif Selden kardeşlerle anlaşma sağlayan sarı kırmızılıların iç transferin yanı sıra Çağrı Kıral için Küçük Kaymaklı yönetimiyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Çağrı Kıral için 1 yıllık kiralık 10 bin strerling öneren Çetinkaya’nın bu teklifi kabul görmezken pazarlığın devam ettiği öğrenildi.

Kaleci için Ali Duvarcı gündemde
Öte yandan yıllardır Çetinkaya’nın kalesini koruyan emektar file bekçisi Ahmet Gardiyanoğlu’nun futbolu bırakıp Kaleci Antrenörü olarak Yenicami’de göreve başlamasının ardından kaleci arayışı içine giren Çetinkaya’da rota serbest transfer hakkı bulunan ve MTG ile yollarını ayıran tecrübeli kaleci Ali Duvarcıya çevrildi.
Ali Duvarcı ile bugün biraraya gelecek olan sarı kırmızılıların tecrübeli kaleci ile anlaşma zemini arayacağı öğrenilirken Dumlupınar’ın da Duvarcı’ya talip olduğu gelen haberler arasında.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474