banner564

El Clasico zamanı

İspanya’nın derbi maçında Barcelona ile Real Madrid La-Liga’da 12. Hafta maçında karşılaşacak

El Clasico zamanı
banner598
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real Madrid, lider Barcelona ile bugün karşılaşacak. Saat 19.15'te başlayacak mücadele Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak. Ligin 12. haftasında oynanacak "El Clasico" mücadelesinde 24 puanla  şampiyonluk yarışını sürdüren Real Madrid, 27 puanla lider konumdaki Barcelona'yı  Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk edecek.  
Ev sahibi ekibin en önemli kozu, Cristiano Ronaldo olacak. Bu sezon  ligde 8 kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız, krallık yarışında üçüncülüğü  Real Sociedad'tan Imanol Agirretxe ile paylaşıyor.  
Sakatlığı sebebiyle yaklaşık iki aydır forma giyememesine rağmen  antrenmanlara hafta içi başlayan Lionel Messi'nin maçtaki oynama ihtimali ise  belirsizliğini koruyor. Barcelona, Arjantinli yıldızının forma giyememesi  durumunda 11 gol ile krallık yarışında zirvede bulunan Brezilyalı golcüsü Neymar  ile 9 kez ağları havalandıran Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'in yüksek formuna  güveniyor.  
Paris'te geçen hafta yaşanan terör saldırıları sebebiyle karşılaşmada  maç öncesi ve sonrasında olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak. Bu kapsamda,  Santiago Bernabeu Stadı ve çevresinde bini polis olmak üzere en az 2 bin 400  güvenlik görevlisi yer alacak. 


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474