banner564

Elimizi taşın altına koyduk

Gönyeli Teknik direktörlüğüne getirilen Volkan ve yeni yönetim dün spor basınıyla bir araya geldi

 Elimizi taşın altına koyduk
banner598
K-Pet Birinci Ligde Gönyeli yönetim Kurulu ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ali Volkan dün resmi belgeye imza attı. Dün Lefkoşa’da Simit Saray’ında yapılan basın toplantısında başkan Sanlı Çoban, Asbaşkan Erdinç Küçükuncular ve teknik direktör Ali Volkan hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundular. 

Çoban “Herkes elini taşın altına koydu”
Gönyeli Kulüp Başkanı Sanlı Çoban Gönyeli kulübünün sahipsiz kalmaması için ellerini taşın altına koyduklarını belirterek “küçük büyük herkes, her kesimden insan Gönyeli’ye sahip çıkmak için elini taşın altına koydu. Ne olduğumuzu biliyoruz. Önümüzdeki 5 maçlık seri çok zor ve çok önemli. Hedefimiz devre arasına kadar en az zararla atlatmak” dedi.

“Önümüze bakacağız”
Sanlı çoban geriye bakmadan ileriyi düşünmeleri gerektiğini belirterek “o vardı bu olduydu konusundan çok neler yapabiliriz? Neleri başarabiliriz? Bunlara odaklanacağız. Kadınlar kolu kurarak kulübe gelir getirici faaliyetler yapacağız. Red&White yeniden hayata geçirilecek. Bu dönemde yanımda olan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. 

Küçükuncular “çağırdılar geldim”
Gönyeli Kulüp başkanı Erdinç Küçükuncular da bir dönem yöneticilik yaptığı Gönyeli’de Sanlı Çoban’ın kendisini aradığını ve “sana ihtiyacımız var” dediğini belirterek “beni çağırdılar bende hiç düşünmeden geldim. Etik kurallar çerçevesinde Gönyeli’de ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

Ali Volkan “Gönyeli’nin yeri ayrı”
Teknik direktörlük görevini üstlenen Ali Volkan ise konuşmasında gönlünde üç kulübün yerinin ayrı olduğunu belirterek Yenicami’de futbola başladığını Gençlik Gücü’nde tecrübe kazandığını ve Gönyeli’de parladığını belirterek “bu üç kulübümüzün yeri ayrıdır. Bunlardan herhangi birisi beni çağırdığı zaman iki elim kanda olsa koşa koşa giderim ve ömrümün sonuna kadar da gideceğim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473