banner564

Lefkoşa’nın rengi belli olacak

K-Pet Süper Ligi’nin 9. Hafta maçında GAÜ Çetinkaya ile Doğan Türk Birliği mücadele edecek

Lefkoşa’nın rengi belli olacak
banner598
Hamit SAKALLI
GAÜ Çetinkaya ile DTB arasında oynanacak olan haftanın en önemli karşılaşmasında kimin galip geleceği merakla beklenirken, Lefkoşa’nın renginin de sarı-kırmızı mı yoksa sarı-lacivert mi olacağı da belli olacak.

Önemli mücadele
GAÜ-Çetinkaya’nın teknik patronu Fırat Canova bu önemli karşılaşma öncesinde açıklamalarında her iki takımın da kaliteli olduğunu ve mücadelenin zorlu geçmesini beklediğini söyledi. Canova belki de GAÜ Çetinkaya’nın bu sezonki en önemli karşılaşmalarından birini oynayacağını ve bu yüzden kazanmak zorunda olduğunu ifade etti.

Hedef galibiyet
Fırat Canova, K.Kaymaklı karşılaşmasında verdikleri sakatlardan dolayı mücadeleye tam kadro hazırlanamadıklarını, bunun kendilerini olumsuz etkilediğini ancak futbolcularının her türlü olumsuzluğu aşıp galip geleceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.

Taraftar desteği şart
Fırat Canova bu önemli mücadelede kendi futbollarını oynayıp seyir zevki yüksek bir karşılaşma izlettirmeyi hedeflediklerini ve takımın ekstra motivasyonu için GAÜ Çetinkaya’ya gönül vermiş herkesi takıma destek olmaya çağırdıklarını söyledi. 

Galibiyet için gideceğiz
DTB teknik patronu Caner Oshan açıklamalarında geçtiğimiz hafta elde ettikleri MTG galibiyetinin anlam ifade edebilmesi için bu hafta da mutlaka galip gelmeleri gerektiğini ifade ederek hedeflerinin kesinlikle galibiyet olduğunu vurguladı.

İyi hazırlandık
Caner Oshan, GAÜ-Çetinkaya karşılaşmasına oldukça iyi hazırlandıklarını ve moral motivasyon olarak üst düzeyde bu mücadeleye çıkacaklarını belirtirken tamamen kendi futbollarını oynayacaklarını ifade etti. Caner Oshan, DTB’nin hücum futbolu oynayacağını ve futbolseverlere keyifli bir mücadele izletmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474