banner564

“En büyük hedef değişim”

Önümüzdeki sezon ve sonrası için Dumlupınar’ın adından çok fazla söz ettireceğini belirten Güneşoğlu, iyi günlerin yakın olduğunu belirtti

“En büyük hedef değişim”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig takımlarından Dumlupınar Genel Kurulu bugün gerçekleştirilecek. Saat 16:00’da genel kurula gidecek olan Dumlupınar’da tek aday olan Güneş Güneşoğlu yeni sezon öncesi iddialı demeçler verdi. Geride kalan sezon bekleneni veremediklerini aktaran Güneşoğlu, önümüzdeki sezon çok kaliteli bir yönetim ve takımın izleneceğini belirtti.

Sezona kötü başladık
Geride kalan sezonu değerlendiren Dumlupınar kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmelerine rağmen sezona iyi başlayamadıklarının altını çizdi. Ligin ilk maçında Türk Ocağı ile başlamanın dezavantajını yaşadıklarını aktaran Güneşoğlu, sonrasında ise altı haftalık kötü tablonun ise ligin sonundaki sıkıntıları yaşamaya yardımcı olduğunu belirtti. Devre arası toparlanma sürecine girmeleri yanında Coşkun’u takıma dahil ettiklerini aktaran Güneşoğlu, daha iyi bir ikinci devre geçirdiklerini ancak play-out oynamadan kurtulamadıklarını vurguladı.

Çok farklı bir yıl olacak
Yeni sezonla ilgili bugünkü genel kurul sonrası konuşmanın daha sağlıklı olacağını belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Güneş Güneşoğlu, göreve talip olduğunu, bunun yanında ise önümüzdeki sezon iyi bir dönemin kendilerini beklediğini hatırlattı. Genel kurul sonrası yeni hedefler ve transferin açıklanacağını belirten Güneş Güneşoğlu, Dumlupınar takımının süper ligde kendisine yer bulmasının zaman adına ise uygun olduğunu vurguladı.

Kılıçali ve Ali İmam
Yeni sezonda Teknik Direktör Kılıç Ali Kahraman ile çalışmayacaklarını aktaran Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu, yeni sezonda takımın başına yeni bir ismin getirileceğine vurgu yaptı. Tecrübeli isim Ali İmam isminin ise son dönemde Dumlupınar ile anılmasına değinen Güneşoğlu, Ali İmam’ın kaliteli bir ayak olduğunu ve her takımın bu isimle olmasını istediğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474