banner564

Nikah tazelediler

Türk Ocağı’nda başarılı teknik adam Hasan Topaloğlu ile yeniden anlaşmaya varıldı

Nikah tazelediler
banner598
2013-2014 sezonun 6.haftasında Türk Ocağı’nın başına getirilen ve ligin dibinden takımı play-off’lara taşıyan genç teknik adam Hasan Topaloğlu ile süper ligi kıl payı kaçıran sarı siyahlı ekip 2014-2015 sezonunda da başarılı teknik adamla yola devam etti. Bu sezon işi baştan ciddi tutan Türk Ocağı yönetimi başarılı teknik adamın direktifleri sonrası yaptığı nokta transferler ile başarılı bir sezon geçirerek namağlup şampiyon olarak hem tarihe geçti hem de gerçek yeri olan süper lige geri döndü. 
Yeniden süper lige dönen Türk Ocağı yönetimi genç ve başarılı başkan Fahri Altınör yönetiminde yine kolları erken sıvayarak yeni sezon çalışmalarına başladı. İlk iş olarak başarılı genç teknik adam Hasan Topaloğlu ile önceki gün masaya oturan sarı siyahlı yönetim iki tarafında birbirinden memnun olması ve hedeflerinin örtüşmesi nedeni ile yola devam etme kararı alarak yeniden anlaşmaya vardı. 
Bugüne kadar 1.ligde çalıştırdığı tüm takımları süper lige taşıma başarısı gösteren genç teknik adam ilk kez süper lige taşıdığı bir takımla yola devam etme kararı aldı. 
Görüşlerini aldığımız Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada her iki tarafından birbirinden memnun olduğunu ve hedefler ile düşüncelerin ortak noktada birleştiğini belirterek anlaşmanın zor olmadığını belirtti.
 Özellikle anlaşmada Başkan Fahri Altınör’ün büyük rolü olduğunu belirten genç teknik adam çalışkan bir yönetim ve çok dürüst kafalarımız uyan bir başkan ile çalışmaktan memnun olduğum için masaya anlaşmak için oturdum dedi. Sarı Siyahlı yönetiminde süper ligde hedefleri olduğu için zorlanmadan anlaştık dedi. 
Topaloğlu bugüne kadar 5 takımı süper lige taşıdığını ve ilk kez taşıdığı takımlardan biri ile süper lige devam edecek olması konusuna da hedef olduğu için bu kararı aldığını ve süper lige renk katan bir Türk Ocağı yaratacaklarını açıkladı 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473