banner564

Engel, barikat değil parasızlık

Uluslararası Kıbrıs Rallisi’ne onay verilmesine rağmen KKTC’li sporcular, sponsor bulamadıkları için yarışmaya katılamayacak

Engel, barikat değil parasızlık
banner598
Diyalog Spor Servisi
Uluslararası Kıbrıs Rallisi için hazırlıklar son sürat devam ederken yarışa KKTC’li yarışçıların da katılması konusunda verilen 10 kişilik kontenjan boşta kaldı.
Yaklaşık 60 yarışmacının Güney Kıbrıs’ta yapılacak ve bir ayağı da Kuzeyden geçecek Kıbrıs Rallisinde KKTC’li 10 yarışmacının da yarışmasının kabul edilmesine rağmen parasızlıktan hiçbir sporcumuzu bu önemli organizasyonda yarışamayacak.

Her kapıdan boş döndük
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Hasan Macila ülkemiz yarışmacılarının hiçbirinin sponsor bulamadığını kendilerinin de sponsorluk için her çaldıkları kapıdan boş döndüklerini kaydetti. 

Parasızlık engelini aşamadık
Hasan Macila böylesi önemli bir organizasyon için tüm kesimlerin kendilerine yardımcı olduğunu, barikatların kaldırıldığını belirterek “barikatlar kalktı ama maalesef parasızlık engelini aşamadık” dedi.

Adada ilk olacak
Macila bu organizasyonun adada bir ilk olacağını hem Güney hem Kuzey otomobil kurumlarının yanı sıra uluslararası Otomobil Kurumu’nun da bu organizasyonun bir parçası olduğunu belirterek “bu organizasyon adada bir ilk olacak üç kurumumun birlikte çalıştığı tek organizasyon olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 08:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Fiil çekimi:bitigim bitiksin bitik bitigiz bitiksiniz bitkiler/firildagim firildaksin fırıldak firildagiz firildaksiniz firildaklar

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Millet aya muhtar ehtiyar heyeti yaya

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Bu evrenden umudunu kesenler metaverse evrenine yolculuk peşinde

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Valla diyorum ki izafiyet teorisi de böyle bir köşe yazısında Einstein dan daha iyi açıklanabilir eeeee ege kiyilarinin tekautlerine de bu yeter ha ha ha

S.ncr
S.ncr - 2 yıl Önce

Metin Bey teşekkürler, iyi ki varsınız. Harika bir yazı olmuş tıpkı diğer yazılarınız gibi.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474