banner564

Ergazili gençler isyanda

Kulüp başkanının ligden çekildiğini açıkladı, futbolcular kararı protesto etti

 Ergazili gençler isyanda
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Kulüp başkanı tarafından ligden çekilme kararının açıklandığı Ergazi Güven Spor Kulübü futbolcuları, kendilerinden habersiz olarak alınan karara tepki göstermek amacı ile dün futbol sahasında bir eylem gerçekleştirdi.

Başkan bir defa bile sahaya gelmedi
Eylemde ortak açıklama yapan futbolcular, döneminde, şu anda 1. Lig’de bulunan birçok takımı dize getiren ve köklü bir kulüp olan Ergazi futbol takımının, kötü yönetilmesi sonucu zorlu günlerden geçtiğini dile getirdi. Yükselme liginin başlamasının 3’üncü haftasından itibaren takıma antrenmanların takın kaptanı Şükrü Hafız tarafından yaptırıldığını, ancak başkanın bir defa bile sahaya gelmediğini belirten futbolcular, geçtiğimiz Cumartesi günü internet sitelerinden takımın ligden çekildiği haberin, aldıklarını ve şok olduklarını söyledi.

3 bin TL ödememek için ligden çekildi
Başkanın çekilme gerekçesini, kendi sahalarında oynayacakları son 2 maç için ödemesi gereken 3 bin TL’yi ödememek olarak açıklayan futbolcular, gençlere önem veren federasyon ve yetkililerden yardım istedi.

Köyde sinirler gerildi
İlk etapta başkanın almış olduğu yanlış karardan dönülmesini ve ligden geri çekilme dilekçesinin iptal edilmesini isteyen futbolcular, Ergazi köyünde sinirlerin gergin olduğunu ve köylünün bu karar sonrası adeta kan ağladığını ifade etti.

Genç futbolcular: Futbol oynamak istiyoruz
Ergazi futbol takımının genç yetenekleri ise futbol oynamak ve köyünün takımlarını üst liglere taşımak istediklerini ifade ederek, alınan yanlış karardan dönülmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473