banner564

Unutulmayacak Babalar Günü

DAÜ’den doktora ve yüksek lisans diplomalarını alan bazı mezunların törene çocuklarıyla katılması renkli görüntüler oluşturdu

Unutulmayacak  Babalar Günü
banner598
  Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Mezuniyet Töreni, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.  Törene, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyesi Recai Ergün, Rektör Yardımcıları, 260 civarında lisansüstü mezun ile aileleri, DAÜ senatosu ve akademisyenler katıldı.
   Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İbrahim Çetiner ve Münevver Sakar’ın gitar ve flüt performansı ile devam etti. Müzik dinletisinin ardından, DAÜ İletişim Fakültesi Dijital Medya ve Film Yüksek Lisans Programı 2017 Mezunu Chinedu Emmanuel Ayinotu, Lisansüstü Mezunları’nı temsilen konuşma yaptı.
DAÜ Mimarlık Fakültesi Doktora Programı Mezunu Cemaliye Eken de 2017 Bahar Dönemi Lisansüstü Mezunları’nı temsilen konuşma yaptı.
Eken, 18 Haziran 2017 Pazar gününün Babalar Günü olması nedeniyle diplomasını babasına armağan etti.

Renkli anlar yaşandı
Mezuniyet töreninde konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, konuşmasına Babalar Günü ve Müslüman aleminin Ramazan Ayı’nı kutlayarak başladı.
Osam, doktora ve yükseklisansı başarıyla tamamlayan mezunlara bundan sonraki hayatlarında mutluluk diledi.
    Bazı mezunların, diplomalarını kucaklarında bebekleri ile alması ve onlara, giydikleri cübbelerin minik versiyonlarını giydirmiş olmaları oldukça renkli anların yaşanmasına neden oldu. Tören, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ın 10’dan geriye saymasının ardından öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya atması ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474