banner564

Esentepe son nefeste

Hakemlerin performansının kötü olduğu maçta Hamitköy son dakikada yediği golle mağlup oldu

Esentepe son nefeste
banner598
STAD: Esentepe Erdal Barut Stadı
HAKEMLER: Ali Özer, Ahmet Karaoğulları, Mehmet Ekşici
ESENTEPE: Tuğrul, Berkan, Nersin, Emek, Barış, Muhammed, Mehmet (Eşref), Mahmut, Umar, Eser, Emrah(Emre Soytürk) (Emre Mutlu)
HAMİTKÖY: Tolga, Galip, Kenan, Salih, Hüseyin Çıdamlı, Hamdi, Mustafa (Okan), Hakan (Agit), Metin, Halil, Eyüp
GOLLER: 31.Dk Mustafa Tatlı (Hamitköy), 59.Dk Mehmet, 90.Dk Eser (Esentepe)
KIRMIZI KART: 90+4.Dk Eyüp (Hamitköy)

Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig'in 16.haftasında karşı karşıya gelen Esentepe ile Hamitköy'ün mücadelesinde ev sahibi Esentepe, 90.dakikada kaydettiği golle üç puanı alan taraf oldu. Karşılaşmanın hakemi Ali Özer ve yardımcıları ise gösterdikleri kötü performansla her iki ekibin de tepkisini çekti.
9.dk: Esentepe atağında Umar'ın soldan ortasında Emrah arka direkte bomboş pozisyonda kaldı ancak topa vuramadı ve mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.
31.dk: Hamitköy atağında Kenan topu ceza sahası içerisindeki Metin'e ortaladı. Metin, topu kafayla Hamdi'ye indirdi. Hamdi'nin vuruşunda kaleci Tuğrul'dan seken topu Mustafa Tatlı tamamlayarak filelere gönderdi. ESENTEPE 0-1 HAMİTKÖY
59.dk: Esentepe atağında Mehmet sağ kanatta topla buluştu ve çaprazdan gerçekleştirdiği vuruşunda topu filelere gönderdi. ESENTEPE 1-1 HAMİTKÖY
61.dk: Esentepe atağında Mehmet'in sağdan ortasında Umar arka direkte bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Tolga topu kornere çeldi.
74.dk: Hamitköy'ün sol çaprazdan kazandığı frikiği kullanan Galip'in vuruşunda top üst direkten geri geldi.
90.dk: Esentepe atağında Emek'in soldan ortasında Eser arka direkte kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve topu filelere gönderdi. ESENTEPE 2-1 HAMİTKÖY
90+4.dk: Hamitköy'de Eyüp rakibi ve hakem ile girdiği sözlü atışmadan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474