banner564

Maxim Royal’de dolu dolu eğlence

Fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile başlayan, Angels Grubunun dansları ile devam eden gecede finali Özhan Jan yaptı

Maxim Royal’de  dolu dolu eğlence
banner598
Saim YILMAZ
Konuklarına her hafta, eğlencenin en güzelini sunmayı hedef edinmiş olan Maxim Royal, 20 Şubat gecesinde perdelerini fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile açtı. Misafirleri için yine büyük bir özenle hazırlanan ekip, konuklarını kapıda karşılayıp özel olarak ilgilenmeyi de ihmal etmedi. İstanbul sahnelerinin adından çokça söz ettiren ve Anadolu Ateşi’nden ayrıldıktan sonra yollarına kendi kurdukları grupla devam eden Angels’ın sıcak dansları, daha gecenin başlarında konukların içini ısıtmayı başardı. Konukların tempo tutarak eşlik ettiği klasik oryantal dans ve modern dans figürlerinin karması Maxim Royal'de eğlenceyi zirveye taşıdı. 

Eğlence kaldığı yerden devam ediyor...
Maxim konseptine uygun, ağır bir şarkı olan "Dert Bende Derman Sende" şarkısıyla sahnesini açtığını söyleyen Özhan Jan, kendisini ilk defa izleyenler için çok şey kaçırdıklarını vurgulayarak; "Biraz ağır bir şarkıyla giriş yaptık ama bu kadar ağırlığa ben dayanamam, en fazla on dakika sürer" diyerek 90'lara damga vurmuş gümbür gümbür şarkılarla programına devam etti. Sahne aralarında hayranlarıyla sohbet etmeyi seven ünlü sanatçı, ayaküstü sahne kıyafetleri için esprili bir şekilde sponsorluk anlaşması da yaptı. 

Sevda Özkaran & Özhan Jan Düeti...
Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında 2015 yılında eski bir Yıldız Tilbe şarkısı olan "Delikanlım"ı coverlayarak müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırmaya çalışan  Sevda Özkaran da vardı. Özhan Jan, sahnesine davet ettiği sanatçıya mikrofonu emanet etti. Sevda Özkaran, Halil Sezai'den "İsyan" şarkısı ile salonu inlettikten sonra, istek üzerine İbrahim Tatlıses'ten "Seni Sana Bırakmam" şarkısını da seslendirdi. Sonrasında sanatçıyı bırakmayan Özhan Jan, Sevda Özkaran ile "Ben Olmayınca" şarkısını birlikte seslendirdi. Sanatçının şerefine sahnede şampanyalar patlatıldı. 

Ünlü Oyuncu Hazar Ergüçlü Maxim'de...
Maxim Royal'in o akşamki konukları arasında Benim Dünyam, Gölgeler ve Suretler gibi filmlerin ünlü sinema yıldızı ve Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler dizilerinin güzel oyuncusu Hazar Ergüçlü de vardı. Memleket ziyaretinin yanı sıra, eğlence için de Maxim Royal'i tercih eden ünlü yıldızın ailesi ve dostlarıyla katıldığı gecede çok eğlendiği gözlerden kaçmadı. Özhan Jan, ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile karşılıklı göbek atmayı da ihmal etmedi.  Sanatçının kuduruk şarkılar diye tabir ettiği şarkılarla, salonda yer yerinden oynadı. Hareketli şarkıların vazgeçilmezi davul şov ise misafirleri mest etmeye yetti. 

İrem Barani'den kan kaynatan şarkılar...
Özhan Jan, programına ara verirken mikrofonu Maxim Royal sahnesinde uzun zamandır boy gösteren şarkıcı İrem Barani'ye bıraktı. Sanatçı, programına davul ve darbuka şov eşliğinde hareketli şarkılarla başladı ve kelimenin tam anlamıyla misafirlerin kanını kaynattı. İrem, Hazar Ergüçlü'nün isteği olan Gülşen'in "Gel Çarem" şarkısını da ünlü oyuncu için söyledi. 

Damar şarkılar zamanı...
Özhan Jan, programının ikinci bölümüne bir istek şarkı olan, İbrahim Tatlıses'in "Yanıyor Yüreğim" şarkısı ile başladı. 90'ların en sevilen Tarkan şarkılarıyla konuklara romantik anlar yaşattı. Büyük usta Kayahan'ı "Bize çok değerli eserler bıraktı. Nurlar içinde yatsın" diye yad ederek, "Sabahlar Uzak" şarkısını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. 
Özhan Jan, gecenin ilerleyen saatlerinde Sevda Özkaran'ı tekrar sahneye davet etti. Sevda Özkaran, bu defa da "Gönlümün Efendisi" ve "Benim Dünyam" şarkıları ile yürekleri dağladı. 
Sanatçı, programının devamında bir Özhan Jan klasiği olan sandalyeye ters oturarak damar şarkılarına devam etti. Gecenin finalini ise; Yıldız Tilbe'den "Vazgeçtim" ile yaptı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473