banner564

Fenerbahçe sahne alıyor

6 sezondur UEFA kupalarına katılamayan Fenerbahçe ilk maçını bugün oynayacak

Fenerbahçe sahne alıyor
banner598
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bugün Shakhtar Donetsk ile Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, 6 sezondur hasret kaldığı “Devler Ligi” ne katılabilmek adına bu karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyor. Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'le Fenerbahçe arasındaki rövanş maçı ise 5 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak. Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında oynanacak ilk maç, bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Moreira Sousa yönetecek.

Pereıra ilk ciddi sınavına çıkıyor
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertli takımla ilk ciddi sınavına çıkacak.
Sezon öncesi hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar alan sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam Pereira'nın dışında yeni transferler Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro, Luis Nani, Josef de Souza ve Robin van Persie de görev almaları durumunda Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçlarını oynayacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Shakhtar Donetsk'i, yapacakları ilk maç öncesi iyi analiz ettiklerini, Ukrayna temsilcisinin kendileri adına çok fazla gizli yönü bulunmadığını söyledi ve taraftarı takıma destek olmaya çağırdı.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473