banner564

Fenerbahçe’ye terapi

Fenerbahçe takımı saldırının yaralarını sarmaya çalışıyor. Yönetim ve teknik ekip oyuncuları ayakta tutmak için önlemler aldı

Fenerbahçe’ye  terapi
banner598
Çaykur Rizespor maçından sonra yaşanan silahlı saldırının ardından moralleri çok bozulan oyuncular olayın izlerini atlatmaya başladı. Saldırının ardından moralleri çok bozulan kafilede özellikle yabancı futbolcular ve ailelerinin endişesi artmıştı. Bu süreçte Başkan Aziz Yıldırım, yönetim ve teknik ekip devreye girdi.
Yönetim bundan sonra teknik ekip ve futbolcuların aileleriyle beraber katılacağı yemek organizasyonları düzenleyecek. Böylece hem birlik ve beraberliğin hatırlatılması, hem de olayın getirdiği gerginliğin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Sarı lacivertli yönetim önümüzdeki günlerde bu etkinliklere başlayarak vakit kaybetmeden takıma destek olmayı planlıyor.
Ayrıca yönetim en azından bir süre takımla sık sık iletişim kurarak desteklerini hissettirmek amacındalar. Sarı lacivertli yöneticiler Samandıra'ya giderek antrenmanları da takip edecek.
Bu süreçte yönetim ve teknik ekip soğukkanlı ve sakin kalarak oyuncuların panik yapmasını engellemeye çalıştı. Başkan Yıldırım ve Teknik Direktör İsmail Kartal bu süreçte sık sık futbolcularla konuşarak artık olayın geride kaldığını hatırlattı. Futbolcular da son antrenmanda yüksek tempoyu yakalayarak olaydan sonra geri dönüş sinyallerini verdiler.
Teknik direktör İsmail Kartal da antrenman sisteminde oynamalar yaparak takımın moralini yükseltmeyi hedefliyor. Kartal bu hafta oyuncuların antrenmanda hem yüksek tempoyla çalışmayı sürdürmesini hem de moral olarak daha iyi duruma gelmesini hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473