banner564

“Fire vermeyeceğiz”

Ligde kötü durumda bulunan Çetinkaya’da Teknik Direktör Mehmet Bolkan her maçı kazanmaları gerektiğini açıkladı

“Fire vermeyeceğiz”
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Ligde kötü bir sezon geçiren ve ligden düşme tehlikesi yaşayan Çetinkaya’da hedef Gönyeli karşılaşmasını kazanıp çıkışa geçmek olarak belirlendi.

Kaderimiz kendi elimizde
Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan yaptığı açıklamalarda Çetinkaya olarak kendi kaderlerini kendilerinin çizeceklerini ve hiç kimseden bir beklentileri olmadığını vurguladı. Play-out sisteminde her karşılaşmanın öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Mehmet Bolkan, bu sistemde iyi, zayıf veya kötü takım diye bir olgunun olmadığını ve her maçı kazanmaları gerektiğini ifade ederek, bu doğrultuda Gönyeli karşılaşmasını kazanarak kötü gidişe dur diyeceklerini ve ligde kalma adına umutlarını devam ettireceklerini belirtti.

Mormenekşe karşılaşması sonundaki olay 
Mormenekşe karşılaşması sonrasında  Gökhan ve Hüseyin Küsbeci arasında yaşanan olayın tamamıyla futbolcularının hırslı olmasından kaynaklandığına vurgu yapan Mehmet Bolkan, galibiyet için çıktıkları karşılaşmada mağlubiyet almalarından dolayı iki futbolcunun hırslarına yenik düştüğünü belirtti. Mehmet Bolkan, Çetinkaya’da oynayan futbolcular arasında herhangi bir sorun olmadığını ve her iki futbolcunun birbirlerinden ve de takım arkadaşlarından özür dilediğini söyleyerek takımda herhangi bir küslük olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474