banner564

“Vefa borcu ödenecek”

AKP, Erbakan'ın oğlu ve kızına adaylık teklifi götürecek

“Vefa borcu ödenecek”
banner598
AK Parti’nin, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz'e milletvekilli adaylığı teklifi götürmeye hazırlandığı öne sürüldü.
7 Haziran seçimleri öncesi partiler sürpriz aday adaylarıyla seçim yarışında öne geçmeye çalışıyor. AK Parti 'de de eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz'e aday adaylığı teklifi yapılacağı öne sürülüyor. 
Yeni Şafak gazetesinden Fazlı Şahan'ın haberine göre, 25'inci dönem milletvekili genel seçimleri için süreç işliyor. Partiler ise iddialı aday adaylarıyla oy oranlarını artırmak için çabalıyor. Seçim öncesi AK Parti'de iki sürpriz isme teklif götürmeye hazırlanıyor. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz’ü milletvekili adayı göstermek için teklif götürecek. Saadet Partisi ile yollarını ayıran Fatih Erbakan’a teklif götürülmesi parti kurmaylarınca da  'Olur ' aldı. Erbakan’ın Başbakan Davutoğlu’nun memleketi ve merhum Erbakan’ın seçim bölgesi olan Konya’dan aday gösterileceği belirtildi. Fatih Erbakan'ın yanı sıra, Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz’e teklif götürülmesi de gündemde. Altınöz’den "Evet" yanıtı alınması durumunda İstanbul veya Ankara ’dan aday gösterilmesi bekleniyor. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın’ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474