banner564

Fırtına daha güçlü esecek

Trabzonspor; Oscar Cardozo ve Kevin Constant'ı resmen renklerine bağladı

Fırtına daha güçlü esecek
banner598
Bordo-mavili kulüp, Benfica ile Cardozo'nun bonservis konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000 euro ödenecektir" denildi.

Cardozo veda etti
Oscar Cardozo, Benfica'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtti. 7 sezon boyunca formasını giydiği Benfica'da bu kadar başarılı olmayı ve kulüp tarihine geçecek bir performansa imza atmayı beklemediğini ifade eden Paraguaylı golcü, "Avrupa'nın en büyük kulüplerinin birinin bir parçası olduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu. Benfica'ya minnettar olduğunu dile getiren Oscar Cardozo, Türkiye'de de Portekiz ekibini desteklemeye devam edeceğini açıkladı.

Constant da açıklandı
Cardozo transferinin resmiyet kazanmasından sadece 29 dakika sonra, Trabzonspor, Milan'dan 27 yaşındaki Gineli sol bek Kevin Constant ile de anlaşmaya vardığını açıkladı. 
Bordo-mavili kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödenecektir" denildi.

Belkalem'de işlem tamam
Trabzonspor, sabah da Essaid Belkalem ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirmişti.
Bordo-mavili ekip, Cezayirli stoper ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı. KAP'a yapılan açıklamada, "Watford FC kulübünün profesyonel futbolcusu Essaid Belkalem'in, satın alma opsiyonlu olarak 1(Bir) yıl süre ile kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; Watford FC'ye kiralama bedeli olarak 450.000 euro ödenecektir. Essaid Belkalem ile yapılan 1 (Bir) yıllık anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 700.000 euro garanti ücret ödenecektir" denilmişti.
Karadeniz ekibi ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Musa Nizam'ın transferi konusunda görüşmelere başladığını da borsaya bildirmişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473