banner564

“Haksızlığa uğradım”

Mehmet Karşılı, iki yıl önce A lisans antrenör yenileme seminerine katılmadığı için B lisansa düşürülmesine tepki gösterdi

“Haksızlığa uğradım”
banner598
Ufuk ÇAĞA
Mehmet  Karşılı, Kıbrıs Antrenörler Derneği  tarafından A lisans antrenörlük belgesinin B lisansa düşürülmesinden dolayı konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi.
Karşılı geçtiğimiz sezonda Akıncılar takımını çalıştırdığını ve hiçbir engelle karşılaşmadığını belirterek dün başlayan antrenör gelişim seminerine katılmak için gittiğinde kendisine lisansının B’ye düşürüldüğünü ve seminere katılamayacağının söylendiğini belirtti.

Nasıl olur?
Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz sezonda A lisans diploma ile Akıncılar takımında görev yapmasına izin verdiğini söyleyen Karşılı “nasıl olur da geçen sezon A olan lisansım 4 ay sonra B’ye düşürülür” diye sordu.

Otelden geri döndüm
Karşılı, lisansının B lisansa düşürüldüğünden habersiz dün antrenör seminerinin yapılacağı otele gittiğini ancak dernek yöneticilerinin kendisine lisansını düşürdüklerini burada söylediklerini belirterek “bunu bile bana tebliğ etmediler” dedi.

Lisansımı üniversiteden aldım
Karşılı A lisans antrenörlük diplomasını Marmara Üniversitesi’nde Futbol İhtisası yaparak aldığını ve B lisansa düşürülmesinin mümkün olmadığını savundu. Karşılı Marmara Üniversitesinden aldığı diplomaya ek olarak ülkede düzenlenen A lisans kurslarında da aynı diplomayı aldığını söyledi.

Geçen yıl seminere katıldım
Mehmet Karşılı geçen yılki seminere katıldığını belirterek neden geçen yılki semişnerde bunun kendisine söylenmediğini merak ettiğini söyledi. Karşılı iki yıl önce yapılan güncelleme seminerine katılmadığı için lisansının düşürüldüğünü kendisine söylendiğini ancak iki yıldır da bildirim yapılmadığını vurguladı.

Yazları Türkiye’deyim
Karşılı eşinin Türkiye kökenli olduğunu ve yaz aylarının büyük bir kısmını Türkiye’de geçirdiklerini belirterek “iki yıl önce güncelleme seminerleri olduğundan haberim olmadı. Çünkü adada değildim. Kimse de bana seminer vardı katılman gerekirdi demedi” dedi.

Dernek herkese ulaşması lazım
Karşılı derneğin mesaj, telefon  ve mail yoluyla  tüm üyelerine ulaşması gerektiğini ancak bazı üyelere mesaj gitmesine rağmen kendisine mesaj gelmediğini bundan dolayı da derneğin herkese eşit davranmadığını savundu.

Hakkımı arayacağım
Karşılı konuyla ilgili olarak olayı hukuksal boyuta taşıdığını ve dava açacağını belirterek “birileri beni istemez sevmez diye lisansımı düşüremezler. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Adalet yerini bulacak” dedi.

Teknik direktörlük kursuna katılacağım
Mehmet Karşılı en yakın zamanda nerede teknik direktörlük kursu varsa oraya katılacağını söyleyerek “benim A lisans diplomam Türkiye Futbol Federasyonu onaylı. En yakın zamanda Türkiye’de olsun, Güney Kıbrıs’ta olsun teknik direktörlük kursuna katılarak Teknik direktörlük diploması alacağım” dedi.

Komplo yapıldı
Karşılı kendisine komplo yapıldığını iddia ederek “ben eğer bu yıl birkaç süper lig ve birkaç birinci lig takımıyla görüşmesem bunlar olmayacaktı. Birilerinin önünü tıkadığım için bana bu yapıldı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473