banner564

Forest beraberlikle turladı 1-1

Kıbrıs Kupası Yarı Finali’nde, GAÜ Çetinkaya ve K. Kaymaklı arasında yer alan maç beraberlikle bitti. İlk maçı kazanan K. Kaymaklı finale yükselen takım oldu

Forest beraberlikle turladı 1-1
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Fehim Dayı-Ozan Kel-Hakkı Emir.
GAÜ ÇETİNKAYA: Ali Duvarcı-Çağrı-Tunç-Kadir-Serkan-Erdinç-Hakan-Sabri-Barine Eko-Laval-Erhan (E. Sonay Dk. 60)
K. KAYMAKLI: H. Piro-M. Kaygısız-Ahmet-İ. Çıdamlı (A. Akbulut dk. 87)-Ahmet Can (Y. Palaz Dk. 90+3)
GOLLER: Dk. 51 Erhan (GAÜ Çetinkaya) Dk. 90+1 Remzi (K.Kaymaklı)
Kırmızı Kart: Dk.82 M. Kaygısız (K. Kaymaklı.)

Abdullah ZAİFOĞLU
Kıbrıs Kupası Yarı Final Rövanş Maçı sonunda K. Kaymaklı, GAÜ Çetinkaya ile 1-1 berabere kalarak finale yükseldi. Finale yükselen K. Kaymaklı yine bir başkent takımı Yenicami ile finalde karşılaşacak.
29. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Sabri’nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Erhan’dan önce kaleci Hasan zamanında kalesini terk ederek topa sahip oldu.
35. dakikada K. Kaymaklı’nın kazandığı serbest vuruşu İ. Çıdamlı kullandı. Vuruşunda top barajdan döndü, dönen topa bir kez daha vurdu. Bu kez kaleci Ali, topu zor da olsa kornere atarak, tehlikeyi önledi.
41. dakikada gelişen K. Kaymaklı atağında, sol taraftan ceza alanına giren Ahmet Can’ın sert vuruşunda kaleci Ali iyi bir zamanlama ile topa sahip oldu ve rakibine gol şansı tanımadı.
51. dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. K. Kaymaklı’nın atağa çıkmaya çalıştığı pozisyonda hakeme çarpan top, GAÜ Çetinkaya’lı oyunculardan Erdinç’te kaldı. Erdinç’in pasında Çağrı’nın ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden Erhan, kalecinin yanından topu ağlara yollayarak GAÜ Çetinkaya’yı 1-0 öne geçirdi.
79. dakikada K. Kaymaklı ceza alanı içinde oluşan karambolde Çağrı’nın topuk pasında, Barine Eko’nun sert vuruşunda kaleci Hasan Piro topu zor da olsa uzaklaştırdı. 
81. dakikada Ahmet Can’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ali mükemmel uzandı ve topu kornere atarak tehlikeyi önlemiş oldu.
82. dakikada rakibine faul yapan M. Kaygısız, ikinci kez sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
90+1. dakikada K. Kaymaklı’dan Ahmet Can’ın kullandığı korner atışında, GAÜ Çetinkaya defansı topu bir türlü uzaklatıramadı. Topu en son önünde bulan Remzi’nin vuruşunda, top doksan diye tabir ettiğimiz yerden ağlara girince, skor 1-1 oldu.
Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca, ilk maçı kazanan K.Kaymaklı bu skorla finalde Yenicami’nin rakibi oldu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474