banner564

Forest Kartepe’de

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe'de kampa girdi

Forest Kartepe’de
banner598

 Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı'nın yurt dışı kampı dün başladı. Yeşil-siyahlılar, sabah saatlerinde adadan ayrılarak Kartepe'de kampa girdi. 

Yeni sezonda da genç ve başarılı Teknik Direktör Emre Perçinci ile yola devam etme kararı alan ve Haziran ayından beridir çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren başkent ekibi Küçük Kaymaklı, yurt dışı kampına başladı. Yeşil siyahlılar, dün sabahın erken saatlerinde adadan ayrılarak İzmit-Kartepe'de kampa girdi. Öğlen saatlerinde oteline yerleşen Küçük Kaymaklı, kampın ilk gününü akşamüzeri yaptığı antrenman ile tamamladı. Günde iki kez antrenman yapmayı planlayan Forest, hafta sonunda bir de hazırlık maçı oynayıp 20 Ağustos günü adaya dönecek. 

Sisli havada antrenman 
Küçük Kaymaklı, Kartepe kampının ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirirken, etkili sisli hava görüş mesafesini oldukça azalttı. Teknik Direktör Emre Perçinci nezaretindeki başkent temsilcisi bir buçuk saatlik taktik antrenmanın ardından kampın ilk gününü noktaladı. 

Perçinci: Taktiğe ağırlık vereceğiz
Kampın ilk gününü değerlendiren Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Emre Perçinci, "Takım olarak iyi bir ortamda kamp gerçekleştireceğiz. Kamp boyunca günde çift idman yapıp, burada taktiksel yönde çalışmalarımız olacak. Lige az kaldı. Artık oyun sistemimizi oturtup lige en iyi şekilde girmeliyiz. Oyuncularımın şu ana kadarki çalışma performanslarından ve isteklerinden oldukça memnunum" şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473