banner564

Ajda Pekkan, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi aldı

Çalışmaları takdirle karşıladı

Ajda Pekkan, Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi aldı
banner598

Merit International Hotels bünyesinde10 Mayıs 2018 tarihinde kurulan Meritta Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon Merkezi yaralı deniz kaplumbağalarını tedavi ve rehabilite görevini titizlikle sürdürüyor. Merkez, bakıma muhtaç deniz kaplumbağalarına yardım eli uzatmak dışında da, deniz kaplumbağaları ve doğaları hakkında toplum bilincini ve farkındalığını da artırmak adına birçok sosyal sorumluluk projesini de hayata geçiriyor.
Kurulduğu günden itibaren Chenlonia mydas ve Caretta caretta türlerinden olmak üzere toplamda 15 deniz kaplumbağasını sağlığına kavuşturup, tekrardan özgürlüğüne kavuşturan merkez çok daha fazla yaralıya ulaşabilmek için yoğun uğraşlar gösteriliyor…
Bu amacı doğrultusunda, her yaştan ziyaretçi ile etkinlikler düzenleyen ve bilgilendirmeler yapan merkez çoğu zaman ünlü isimlerin de yoğun ilgisi ile karşılaşıyor… 
Merkezin, ünlü isimlerden son ziyaretçisi Süper Star Ajda Pekkan oldu. Ziyareti esnasında böylesi bir projeye hayran kaldığını ve gönülden tebrik ettiğini belirten Süper Star, tedavi altındaki deniz kaplumbağaları ile ilgili bilgiler aldı, rehabilitasyon tanklarında bulunan deniz kaplumbağalarını izleyerek keyifli vakit geçirdi.
Merkez hakkında bilgi veren Merit Otelleri Sosyal Sorumluluk Projeleri Müdürü Silem Sargın Kara “Merkezimizde, yaralılarımızın tedavi ve rehabilitasyonu için elimizden geleni yapıyor, gereken tüm imkanlarımızı onlara sunuyoruz. Dileğimiz daha fazla yaralı deniz kaplumbağasının yaşamlarını kaybetmeden fark edilebilip tarafımıza ihbarlarının yapılmasıdır. Bunun için de hem merkezimiz hem de deniz kaplumbağaları hakkında birçok bilginin geniş kitlelere yayılması için çabalamaktayız. Bu amacımız doğrultusunda ünlü isimlerimiz de ziyaretleri ile bizlere destek olmakta ve bizleri oldukça mutlu etmektedirler” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474