banner564

Saçmalıyorlar

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş “1 Mayıs’ta kaos planımız yok” dedi:

Saçmalıyorlar
banner598
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, seçim bildirgesini okuduktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sandık güvenliğiyle ilgili sorulan bir soruya Demirtaş, "Merkezi olarak bütün sandıkları görebilecek, izleyebileceğiz. YSK’nın sonuçları ile bizim sonuçlarımız tutmadığı anda itiraz edeceğiz ve sonuç alacağımıza inanıyoruz. Yani oy çalmayı düşünen varsa, düşünmesin derim" diye cevap verdi. Demirtaş, "HDP’nin 1 Mayıs’ta kaos planladığı" yönünde çıkan bazı haberler ile ilgili de, "1 Mayıs’ta da kaos planımız yok, saçmalıyorlar" dedi.

HDP’nin seçim bildirgesini Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde HDP eş genel başkaları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ dönüşümlü olarak okudu. Bildirgenin okunmasının ardından iki lider basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Sarayı kapatacağız 
Tasarruf kaleminin çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Yüksekdağ, "Örneğin sarayı kapatmak Türkiye için çok önemli bir tasarruf kaynağı olur. Sarayı kapatacağız, çok önemli bir tasarruf" dedi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473