banner564

Hesap bilmiyor

Başbakan Davutoğlu, CHP’nin seçim vaadiyle ilgili olarak, “Kemal hayal oyunlarıyla oynuyor” dedi:

Hesap bilmiyor
banner598
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara adaylarını tanıtım toplantısında muhalefete yüklendi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'nun seçim vaatlerini eleştiren Başbakan Davutoğlu, 'Kemal şimdi hayal oyunlarıyla oynuyor hayal oyunlarıyla. Ama vakti bol o oyunlarla oyalanır' dedi.
Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarının önemli satırbaşları şöyle: Biz seçim beyannamemizi açıkladık. Bütün detaylarıyla sunduk. Yeni Türkiye sözleşmesi ilan ettik. İnsan onuru dedik, özgürlükler dedik, demokrasi, adalet milli irade dedik. Bu vesileyle tek parti döneminde idam sehpalarında hayatını kaybedenleri de, 27 Mayıs'tan sonra Menderes ve arkadaşlarını da, 12 Eylül'de Mamak'ta ve diğer yerlerde, bir oradan bir buradan diye asılan gençleri de, 28 Şubat'ta Necmettin Erbakan Hoca'yı rahmetle anıyoruz. 12 Mart, 12 Eylül, 27 Nisan, 17-25 Aralık yaşatmama davasıdır. Onun için sözleşme teklif ettik. Gelin dedik hep beraber özgürlüklerde anlaşalım.


“150 milyar borç yükü”
Bizim toroslarda palavracılar için söylenen bir şey var, Silifke türküsüdür "aslı yok yaylasında bir sürü koyunum var benim, herkes kendi kesesinden yesin içsin saltanatım var benim" Eğer dediklerini yapacak olsa, o aslı yok yaylasındaki hani bulamadığı kaynaklar var ya Türkiye sadece bir yılda 150 milyar türk lirası ek bütçe yükü. Bu ne demek biliyor musunuz, bunların zihniyetini taşıyanlar bize yüzde 10.8 bütçe açığı devretmişlerdi. Şimdi Kılıçdaroğlu'na siyaseten söylüyorum. Eğer biz birinci parti olmazsak, iktidar olmazsak ben bu emaneti devrederim. Kılıçdaroğlu söyleyemez.
Bir hususu daha zikredeyim. “

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474