banner564

Sevinçleri kısa sürdü

İnşaat işçisi baba üçüzlerle ilgilenebilmek için işini bıraktı, geçim derdi başladı

Sevinçleri kısa sürdü
banner598
Eskişehir’de bir kız çocukları olan Eruh Ailesi’nin iki ay önce üçüzleri dünyaya geldi. Ancak ailenin sevinci uzun sürmedi. İnşaat işçisi baba üçüzlerle ilgilenebilmek için işini bıraktı, geçim derdi başladı. Çocukların mama parası ve bez parasını bulamayan babaya üçüzlerin yattığı beşiğin taksitleri gecikince eve icra geldi. Baba Emrullah Eruh, “En az üç çocuk diyorlar tamam da bir de bunlara bakmak önemli. Şimdi bakamıyoruz. Annesi çocuklara bakmaktan psikolojisi bozuldu. Ne mama alacak para ne de bez alacak para var. Kara kara düşünüyoruz” dedi.
Emek Mahallesi’nde yaşayan Eruh ailesi, yaklaşık iki ay önce üçlü mutluluk yaşadı. İnşaat işçisi Emrullah Eruh ve Aygül Eruh çiftinin üçüz bebekleri oldu. Çift, bebeklerine Muhammet, Beytullah ve Seyfullah isimlerini verdi. Ancak çiftin bu mutluluğu, üçüz bebeklerle birlikte gelen masraflar ve üçüzlerin yattığı beşiğe icra gelmesiyle sekteye uğradı. İki yaşında da bir kızları olan çift, dört çocuğa birden nasıl bakacaklarını kara kara düşünüyor. 
Baba Emrullah Eruh, “İki yaşında bir kızım var. Eşim hamile kalınca hastaneye gittik ve eşimi muayene eden doğum doktoru bize, ‘Gözünüz aydın, eşiniz üçü de erkek olan üçüz doğum yapacak, bebeklerin sağlık durumu da çok iyi diye’ bize müjde verdi. Önce çok sevindik. Daha sonra da biz bunlara nasıl bakarız diye kara kara düşünmeye başladık. Yedi aylıktan sonra hanımı hastahaneye yatırdılar. Üçüz olduğu için. Ben de o günden sonra işi bıraktım hastahane işleriyle uğraştım. 6 aydır işsizim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474