banner564

Galibiyetlerde Doğan üstün

K-Pet Süper Lig’de 2.hafta oynanacak olan karşılaşmalar arasında, haftanın maçı olarak görülen Doğan Türk Birliği-Küçük Kaymaklı maçı Pazar günü Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak.

Galibiyetlerde Doğan üstün
banner598
Necmi USAL

Bu sezonun ilk zorlu karşılaşması 2.hafta oynanacak. Sezon öncesi Serhan-Serkan Önet kardeşleri transfer eden ve eski futbolcusu Ahmet Coşkun’u tekrardan yuvaya döndüren Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği, başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı’yı ağırlayacak. 

Doğan, son 3 sezondur Girne’de kaybetmiyor
Doğan Türk Birliği ile Küçük Kaymaklı’nın son yıllardaki karşılaşmalarına bakıldığında, sarı lacivertlilerin Girne’de oynanan karşılaşmalarda bariz üstünlüğü bulunuyor. Küçük Kaymaklı, Girne’deki son galibiyetini 2011-2012 Futbol Sezonu’nda 2-1’lik skorla alırken, Doğan Türk Birliği son 3 sezonda 2 galibiyet ve 1 de beraberlik elde etti. Bilindiği üzere Doğan Türk Birliği 2011-2012 Sezonu’nda Daikin Kıbrıs Kupası finalinde Küçük Kaymaklı’yı penaltı atışlarıyla mağlup etmiş ve kupayı müzesine götürmüştü. Ayrıca geçtiğimiz sezon da Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final maçında sarı lacivertliler, Foresti 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474