banner564

GAÜ’de okçuluk başlıyor

Okçuluk Federasyonu kulüp sayısını Girne Amerikan Üniversitesi ile artırdı

GAÜ’de okçuluk başlıyor
banner598
Okçuluk Federasyonu ülke çapındaki çalışmalarını sürdürürken Girne Amerikan Üniversitesi de Okçuluk Federasyonu faaliyetlerine katılma kararı aldı. 

GAÜ’nün üyeliği kabul edildi
Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar ve Spor daire başkanı Muzaffer Doğgün ile Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Girne Amerikan Üniversitesi’nin Okçuluk Federasyonu’na üyelik başvurusu onaylanarak faaliyetlere başlaması kararlaştırıldı. 

İşbirliği de yapılacak
Yapılan görüşmede Okçuluk Federasyonu ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında işbirliği yapılması da kararlaştırıldı. Okçuluk Federasyonu’nun sporculara yönelik düzenleyeceği çeşitli seminerlerde Girne Amerikan Üniversitesi öğretim üyelerinden destek alınacak.

Akpınar: Çok istiyorduk ve oldu
Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar, Üniversite bünyesinde Okçuluğu uzun süre önce başlatmayı amaçladıklarını ancak bazı sebeplerden bunun geciktiğini belirterek “Okçuluk sporu ata sporumuzdur ve benim de çok sevdiğim spor dallarından biridir. Önemli olan bu sporu yapmak değil bu sporu yaymaktır. Üniversite olarak Okçuluk sporunun yayılmasında katkımız olursa ne mutlu bize” dedi.

Çavuş: Okçuluğu geliştirmek adına çok önemli
Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş ise Girne Amerikan Üniversitesi’nin okçuluk sporuna katılacak olmasını büyük bir sevinçle karşıladıklarını belirterek “GAÜ bünyesinde bu sporun yapılacak olması Okçuluk adına büyük bir avantaj. İki kurumun işbirliği Okçuluk sporunun gelişmesinde büyük önem taşıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473