banner564

Gazimağusa Eğitim Merkezi spora kavuştu

Özel Eğitim Merkezi yıllardır çektiği Beden Eğitimi ders sıkıntısını Çanakkale Ortaokulu sponsorluğunda çözdü

Gazimağusa Eğitim Merkezi spora kavuştu
banner598

Süleyman REBGE

Ülkemizde Özel Eğitim Okullarında diğer branş dersleri öğretmeni sıkıntısı olduğu gibi Beden Eğitimi Öğretmeni sıkıntısı da yaşanıyor. Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin beden öğretmeni olmaması kendileri için bu denli özel bir dersi yapamamalarına neden oluyor. Fakat Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Beden Eğitimi dersine kavuşarak hem spor yapıyor hem de öğrencilerin fiziksel olarak gelişim ihtiyacını karşılıyor. Okulda Beden Eğitimi dersi işlemekle kalmayıp 5-6 Mayıs tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İngiltere, Türkiye ve KKTC’den birçok okulun yarıştığı Atletizm oyunlarında birçok dalda dereceye girdi.

Sponsor Çanakkale Ortaokulu
Çanakkale Ortaokulu Müdürü Emin Özkalp yaptığı açıklamada Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ne verdikleri maddi ve manevi katkı kendilerini çok mutlu ettiğini söylerken amaçlarının çocukların spor yapmalarına katkı koymak olduğunu dile getirdi. Özkalp Çanakkale Ortaokulu olarak Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

DAÜ’de basketbol ve futbol maçlarına katılıyorlar
Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi bugün Türkiye Özel Olimpiyatları ve Doğu Akdeniz Üniversitesi iş birliği ile düzenlenecek olan etkinlikte lisanslı sporcular ile birlikte basketbol ve futbol maçları yapacaklar. Etkinlik saat 10.30’da Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473