banner564

Geçen yılın uzağındayız

Ligin ilk devresini beşinci sırada tamamlayan Mormenekşe, geçen yıl adına yaşanan sıkıntıları bu sezon yaşamak istemiyor

Geçen yılın uzağındayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 21 puanla beşinci sırada tamamlayan Mormenekşe, geçen yılki görüntünün uzağında olduğunu iyi biliyor. Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ilk devreyi gazetemiz spor servisiyle paylaşırken, geçen yılki ligin ilk devresi adına olan tabloyu aradıklarını belirtti.

Puansal olarak daha yukarıda olmalıydık
Toplanan 21 puanla ligin ilk devresini beşinci sırada tamamlamanın önemli olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, 3 yada 4 puan daha mevcut puanın üzerine eklenmiş olsa daha rahat bir devre arası geçirme adına iyi olabileceğini belirtti. Tüm bunlara rağmen şu anki tablonun ikinci devre adına önemli olduğunu belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, bununla birlikte kupada bir üst tura yükselmenin ilk devre adına başarılı kareler olarak değerlendirilebilecek konular olduğunu aktardı.

Devre arası kamp yapacağız
Geçen yıl adına yaşadıkları sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemediklerini aktaran Eralp Şerifoğlu, devre arası kampı adına yönetimden söz aldıklarını 7-15 Ocak tarihleri arasında bu kampı Salamis Otel’de gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Takımda belli oyuncularda belirsizlerin mevcut olduğunu belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, Devrim, Hüseyin Özbaysal ve Yusuf Beyazi’nin sakatlık sıkıntılarının netlik kazanmadığını hatırlattı. Bunların yanında Sami ve Kağan’ın transfer listesinde olduğunu MTG takımının bu iki oyuncuyla ilgilendiğini aktaran Eralp Şerifoğlu, bu oyuncularının son durumlarının erken zamanda netlik kazanması gerektiğini belirtti.

Risk almayacağız
Kupa ilk tur karşılaşmasında uzatma bölümünde aldıkları galibiyet sonrası ikinci tura kalmalarından sonra kupadaki hedefin Mormenekşe adına ne olacağının sorulması üzerine demeç veren Eralp Şerifoğlu, kupa da her zaman beklentinin zor olduğunu, oyuncuların ise kupaya bu sezon adına bakış açılarının farklı olduğunu bu nedenle fazla risk almadan gidebildikleri noktaya kadar kupada ilerlemek istediklerini vurguladı. Yönetimin şu an itibariyle elinden geleni yaptığını geçen yıl ki devre arasından uzak olduklarının onlarında bilincinde olduğunu bu nedenle iyi bir devre arası planladıklarını belirtti.

DTB maçı bizi çok üzdü
İlk devrede unutamadığı maçın sorulması üzerine demeç veren Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, Doğan Türk Birliği karşılaşmasını unutmanın zor olacağını hatırlattı. İyi oyun ve mücadele sonrası yaşanan olumsuzların sonrasında alınan mağlubiyetin iyi olmadığını aktaran Şerifoğlu, o döneme ait olan güzel tablonun ise maç sonu sona erdiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474