banner564

Geleceğe yatırım

Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, gençlere forma şansı yarattıklarını söyledi

Geleceğe yatırım
banner598
Yeni sezon çalışmalarına geçtiğimiz hafta  Atatürk Stadı’nda başlayan ve bir hafta kros çalışan Çetinkaya top ile ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi.
Çetinkaya teknik direktörü Erol Çağaloğlu Diyalog Gazetesi’ne yaptığı açıklamada haftada 5 gün çalışmalarına devam edeceklerini belirterek önümüzdeki hafta da bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Hazırlık maçlarına 23 Ağustos’ta başlıyor
Hazırlık maçlarına 23 Ağustos’ta başlayacaklarını belirten Çağaloğlu ilk hazırlık maçını Karşıyaka ile oynayacaklarını söyledi. 2-4 Eylül’de Gönyeli, Alaniçi Hamitköy ve Çetinkaya’nın katılacağı turnuvada mücadele edeceklerini belirtti.

Kamp için bazı şeylerin netleşmesi gerekir
Kamp konusunda bazı konuların netleşmesi gerektiğini söyleyen Erol Çağaloğlu geçen seneki kadrodan takıma katılmayanların olduğunu vurgulayarak mevcut sorunların çözülmesi gerektiğini kaydetti. Sorunların çözümlenememesi durumunda ise transferin gerekeceğini söyleyen Çağaloğlu bu konulardan sonra kampın netleşeceğini söyledi.

Gençlere forma fırsatı yarattık
Erol Çağaloğlu Çetinkaya gibi büyük takımlarda gençlerin forma şansı bulamadıklarını belirterek “biz gençlere bu fırsatı yarattık. Gençler de bunu değerlendirmeli” dedi. Çağaloğlu Küçük Kaymaklı’nın da gençelre ağırlık verdiğini hatırlatarak gençlerin bu fırsatlşarı iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

Yeni yeteneklerin yetişmesinde sıkıntı var
Her trasfer döneminde belli isimlerin transfer gerçekleştirdiğini belirten Çağaloğlu yeni yetenekli gençlerin yetişmesi konusundaki sıkıntının ülke futbolu açısından en önemli konu olduğunu söyledi.

Gençler kendine bakması lazım
Çağaloğlu gençlerin kendine gelmesi ve futbolu sevmesi gerektiğini belirterek “daha kendini ıspat etmeden yüksek meblağlar isteyen futbolcular maalesef kendilerini geliştiremeden kayboluyor. Gençlerin kendilerine bakması ve  kendini geliştirmesi gerekir” dedi.

Yurt dışında şans aramaları olumsuz etki yapıyor
Altyapıya önem verdiklerini belirten Çağaloğlu gençlerin kendini ispatlamadan bizim ülkemizde doğru dürüst forma şansı bulmadan yurt dışında şans aramalarının psikolojik olarak da gençleri olumsuz etkilediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473