banner564

Antep gerildi

Suriyeli kiracısı tarafından bıçaklanarak öldürülen Hıdır Çalar’ın yakınları, Suriyelilere ait iş yerleri ve araçlara zarar verdi

Antep gerildi
banner598
Gaziantep’te  bıçaklanarak öldürülen Hıdır Çalar'ın yakınları, olayın yaşandığı evin önünde toplandı. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı caddede bazı vatandaşlar, Suriyelilere ait iş yerleri ile araçlarına zarar verdi. Bazı vatandaşlar kapalı iş yerlerinin kepenklerine tekme atarken, bir grup da sokakta gördükleri bazı Suriyelileri darbetti. Bu sırada darp ve bıçakla yaralanan Suriyeli 2 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı.Vatandaşları sakinleştirmeye çalışan polis, mahallede güvenlik önlemi aldı.

Olaydan sonra kaçtı
Önceki gün yaşanan olayda, Hıdır Çalar (62), Suriyeli aileden, Ünaldı Mahallesi Mıhcı Zekariya Sokak'taki kiraladığı evinin boşaltılmasını istemiş, talebine olumsuz yanıt alması üzerine çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayı öğrenen mahalle sakinleri, Suriyelilerin yaşadığı eve girmeye çalışmış, polis gruba müdahale etmişti. Cinayet şüphelisi ise olaydan sonra kaçmıştı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473