banner564

Gençlerbirliği Antalya’da hazırlancak

İlk yarıda dikkatleri üstüne çeken Gençler Birliği ikinci yarı hazırlık kampını Antalya’da yapacak

Gençlerbirliği Antalya’da hazırlancak
banner598
K-Pet Süper Lig’in ilk devresinde lige damga vuran takımlarından doğu bölgesi ekibi Gençler Birliği, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Gençler Birliği, 15 Ocak’ta sona erecek kamp çalışmaları nedeni ile, Antalya’ya gitmek için adadan ayrılıyor.
İlk devrenin 5. Haftasında, ligin son sırasında yer alan ve 5. haftadan sonra, Ahmet Ogan’ın yerine teknik patronluğa Hasan Topaloğlu’nun getirilmesiyle bir çıkış yakalayan Gençler Birliği, ligin ilk devresinin son haftasında aldığı galibiyetin ardından, 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik ile 24 puanla 3. sıraya yükselerek güzel bir grafikle devre arasına girdi. 
İkinci devreye iyi hazırlanmak adına, devre arasında Antalya’da kampa girecek olan kırmızı siyahlı ekip, yarın adadan ayrılıyor. Kampa gidecek olan kafilede 20 futbolcu, 2 teknik adam, 1 malzemeci, 1masör ve 1 yönetici yer alıyor.

Topaloğlu: “2.devreye iyi hazırlanmak istiyoruz” 
Teknik patron Hasan Topaloğlu, gazetemize yaptığı açıklamada, yarın başlayıp 15 Ocak’ta sona erecek kamp süresince, bazı gün 2, bazı gün 3 idman yaparak güç depolayacaklarını, iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci devreye hazırlanmak istediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473