banner564

Gerçek bayramı yaşadılar

Algım, Yeşilyurt, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezleri ve SOS Çocuk Köyü öğrencileri dolu dolu bir hafta geçirdi 

Gerçek bayramı yaşadılar
banner598

 Algım, Lefkoşa, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezleri ile SOS Çocuk Köyü öğrencileri, Telsim’in sponsorluğunda, Antalya Kaş’ta bulunan Düşler Akademisi’nde bir haftalık Alternatif Kamp programına katıldılar. Öğrenciler, Türkiye Vodafone Vakfı’nın sponsorluğunda yürütülen Düşler Akademisi Kaş Alternatif Kamp’ta birçok sanatsal ve sportif aktivite programlarında yer aldı. 

Kaş’ta, yoga, dans, ritim atölyesi, seramik, ata binme, gibi etkinliklere katılan öğrenciler, Kaş’ın doğal ve tarihi güzelliklerini de yakından tanıma fırsatı buldu. Alternatif Kamp deneyimi yaşayan çocuklar, keyifli ve dolu dolu bir hafta geçirdikten sonra, son gece dans ve drama gösterileri ile son buldu. 

Bu yıl Düşler Akademisi Kaş’ta, “12 Hafta 12 Tema” belirlendi. ALGIM, Lefkoşa, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi ile SOS Çocuk Köyü öğrencileri, akademinin ilk haftasında yer alan “Kapsayıcı İstihdam”  programına katıldılar. Engelli istihdamı ve sosyal entegrasyon konusunda düzenlenen atölye çalışmalarında yer alan öğrenciler, gönüllüler ile birlikte alternatif kamp deneyimi yaşadılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473