banner564

Ağır suçlardan  yargılanacaklar

Kendilerine borcu olan kişinin kız kardeşinin evini silahla basan iki zanlı teminatla serbest bırakıldı

Ağır suçlardan  yargılanacaklar
banner598

 Lefkoşa’da alacak verecek meselesi yüzünden silahla ev bastığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Muhammet Suat Güner ve ona yardım ettiği iddia edilen zanlı Gökhan Arı hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar soruşturmanın tamamlanmasının ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yapan polis, zanlıların 13 Haziran 2018 tarihinde Lefkoşa Hamitköy’de meydana gelen “kanunsuz ateşli silah taşıma, tasarruf, korkutmak amacıyla silah taşıma ve mülke tecavüz” suçlarından tutuklandıklarını söyledi. 

Polis, zanlıların 13 Haziran tarihinde saat 16.00 sıralarında Hamitköy’de sakin Eda Gezici’nin Aldora 28 Daire 2 adresindeki evine gidip, abisi Murat Gezici’nin kendilerine olan borcunu ödemediği ve nerede olduğunu söylemediği gerekçesi ile Eda Gezici’nin müsaadesi olmadan ev içerisine girerek mülke tecavüz suçunu işlediklerini belirtti. 

Tabancayı gösterdi…
Polis, zanlı Muhammet Suat Güner’in ayrıca beraberinde getirmiş olduğu siyah renk tabancayı korkutmak maksadıyla Eda Gezici’ye gösterdiğini söyledi. Polis, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine soruşturma başlatıldığını ve zanlıların tutuklandığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, 5 bin TL nakit teminat yatırmaları ve her zanlı için birer kefilin 25’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474