banner564

GG, 2’nci devreye hazır

Gençlik Gücü, grip salgınına rağmen antrenmanlarını sürdürüyor

GG, 2’nci devreye hazır
banner598
K – Pet 1’nci Ligi’nin başarılı takımlarından Gençlik Gücü, ikinci devre hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Ülkemizde grip salgınının devam etmesi ve dört GG futbolcusunun gripli olmasına rağmen antremanlar önceki gün de sürdü. 
Bu arada, Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Gençlik Gücü 2. devreye hazır” dedi.
Devre arası Antalya’da hazırlık kampı yapan Gençlik Gücü, kamp sonrası da antrenmanlarını Balıkesir’deki sentetik sahada sürdürüyor. Gündüzlerin kısa olması ve birçok futbolcunun izin alamaması nedeniyle saat 18:00’de başlayan önceki günkü antrenmana futbolcuların ilgisi büyüktü. Futbolcuların, dayanıklılık çalışması şeklinde gerçekleşen antrenmanda ise oyuncuların neşeli oldukları görüldü.

2’nci devreye hazırlandık
6 Şubat 2016 tarihinde başlayacak K – Pet 1. Ligi’nin 2. devre öncesi Pepsi Kıbrıs Kupası ve 27 ve 31 Ocak 2016 tarihlerinde Türk Ocağı Limasol karşılaşmasına takımı hazırlayan GG Teknik Direktör Niyazi Göksun, şunları söyledi: “İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirdik. Devre öncesi oynayacağımız ve resmi maç olan Pepsi Kıbrıs Kupası karşılaşmaları iyi birer hazırlık maçı olacak. Ancak biz Türk Ocağı karşılaşmasına değil, K-Pet 1’nci Ligi 2’nci devre karşılaşmalarına hazırlandık.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473