banner564

GG derbiye hazırlanıyor

K-Pet 1’inci Lig’in 6’ncı haftasında, geçtiğimiz haftayı galibiyetle geçen iki namağlup Lefkoşa takımının karşı karşıya gelecek

GG derbiye hazırlanıyor
banner598
Başkentin K-Pet 1’inci Lig temsilcisi Gençlik Gücü, 6’ncı haftada oynayacağı Hamitköy karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Atilla Topaloğlu Sahası’nda önceki gün antrenman yapan yeşil beyazlı takım Gençlik Gücü, Hamitköy karşılaşması öncesi son çalışmasını bugün saat 15:00’de yapacak.
Denizli’yi dış sahada 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma hakkında fazla konuşmak istemeyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, ilk yarıdaki oyundan memnun olduğunu, ancak ikinci arıdaki oyundan memnun olmadığını söylemekle yetindi.

Gülen taraf olmak istiyoruz
31 Ekim, Cumartesi günü, geçtiğimiz haftayı galibiyetle geçen iki Lefkoşa takımının karşı karşıya geleceğini belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Hamitköy güçlü bir takım. Geçtiğimiz hafta Dumlupınar’ı 4 gol atarak mağlup ettiler. Sonuçta iki namağlup takım karşı karşıya gelecek. Güzel maç olacağı kesin. Gençlik Gücü her maça olduğu gibi bu karşılaşmaya da üç puan için çıkacak. Karşılaşma sonrası gülen tarafın biz olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Taraftara çağrı
Sakat olan Volkan ve Erdoğan’dan yoksun çalıştıklarını belirten Göksun, “Başarımız arttıkça, karşılaşmalarımıza gelen taraftar sayısı da artıyor. Hamitköy ile oynayacağımız bu önemli karşılaşmada taraftarımızın bizimle olmasını ve 12’inci adam görevini yapmalarını istiyoruz” diyerek, yeşil beyazlı camiaya gönül verenleri, Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Lefkoşa Derbisi karşılaşmasına davet etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474