banner564

İkisi de kupa istiyor

Bu akşam oynanacak Rauf Raif Denktaş Voleybol Kupası öncesi iki takım da iddialı

İkisi de kupa istiyor
banner598

Süleyman REBGE

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Rauf Raif Denktaş Kupası erkekler finali öncesi, her iki takımın oyuncuları kupayı kazanmak istediklerini söylediler. Vakıflar’dan Salih Hekimoğlu ve Çamlık Spor’dan Doruk Irkad yaptıkları açıklamada birbirlerine saygı duyduklarını fakat kupaya uzanan tarafın kendileri olacaklarını söylediler. Karşılaşma bu akşam saat 18:30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Salih Hekimoğlu: “Bu seneki çıkışımızı kupa ile taçlandırmak istiyoruz”
Vakıflar’ın başarılı pasörü Salih Hekimoğlu yaptığı açıklamada, bu seneki takım olarak çıkışlarını kupa ile taçlandırmak istediklerini söylerken, sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Kolay bir maç olmayacak. Çamlık Spor çok iyi bir takım ve rakibimizin farkındayız. Kupa finallerininde kolay olmayacağını biliyoruz. İyi olanın ve hak edenin kazanacağı bir maç olması temenni ediyorum.” Son olarak taraftarları maça davet eden Salih, seyircilerin voleybola doyacağı bir maç olacağını söyledi.

Doruk Irkad: Kupayı havaya kaldırmak istiyoruz
Çamlık Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Doruk Irkad ise yaptığı açıklamada, ligi birinci sırada tamamladıklarını ve şimdiye kadar takım olarak sergiledikleri başarılı performansı kupa maçına da yansıtarak kupayı havaya kaldırmak istediklerini söyledi. Doruk Irkad, sözlerini şöyle sürdürdü “Rakibimiz Vakıflar da Lefkoşa’nın en iddalı takımıdır. Hiçbir zaman hafife alınmaması gerekir. Çok tecrubeli bir kadroları var ama biz maça hazırız, kendilerine de başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474