banner564

GG hazırlık maçında galip 2-4

Gençlik Gücü, üçüncü hazırlık karşılaşmasında Cihangir’e konuk oldu

GG hazırlık maçında galip 2-4
banner598
Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, sezon öncesi üçüncü hazırlık karşılaşmasını dün Cihangir ile yaptı. Cihangir Sahası’nda saat 17.30’da başlayan karşılaşmayı konuk takım Gençlik Gücü 4-2’lik skorla kazandı.
2016-2017 Futbol Sezonu’nda Süper Lig’de karşı karşıya gelecek iki takımın hazırlık karşılaşması mücadelesinde her iki takım teknik direktörü de çok sayıda sporcu değişiklikleri yaparak futbolcularını deneme olanağından yararlandı.
İlk yarıya hızlı başlayan Cihangir’in gol ataklarında Gençlik Gücü kalecisi Çağatay Gürler izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısını konuk takım Gençlik Gücü, Debola Ogunseye ve Hakan Altın’ın golleri ile 2-0 galip kapattı.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi Cihangir oldu. Halil Turan ve Fırat Ersalan’ın golleri ile 2-2 eşitliği de sağlayan Cihangir, bu oyununu fazla sürdüremedi. 24 kişilik kadrosunda tüm futbolcularına oynama şansı veren Niyazi Goksun’un takımı Gençlik Gücü oyunda yeniden üstünlüğü ele geçirdi. Tayfun Doğan ve Debola Ogunseye’nin golleri ile de hazırlık karşılaşmasını 4-2 kazanan taraf konuk takım Gençlik Gücü oldu.


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474