banner564

GG hedef büyüttü

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry hem takım, hem teknik heyetten memnun

GG hedef büyüttü
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2015-2016 Futbol Sezonu’nda “İlk 6’ya girmek” hedefi ile başlayan Gençlik Gücü, ilk yarıyı averaj farkı ile ikinci sırada tamamlamasının ardından hedef büyüttü.

Başarıdan memnunuz
Sezona “İlk 6” hedefi ile başladıklarına dikkat çeken Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “İlk yarıyı ikinci sırada tamamlayarak hedefin üzerine çıktık. İlk yarıdaki başarımızdan hem takım, teknik heyet ve hem de yönetim kurulu memnun. Bu nedenle yeni hedefimiz, sezonu ilk 4 içerisinde tamamlayıp, bir üst lige çıkmaktır” şeklinde konuştu. 

Şampiyonluk hedefimiz yok
Ne kendisi, ne de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının şampiyonluk hedeflemediklerini vurgulayan Choudhry, “Benim ve yönetim kurulu arkadaşlarım için başarı, sezonu ilk 4’de tamamlayıp, bir üst lige çıkmaktır” dedi.

Arayı iyi değerlendirdik
Ara transfer döneminde Mustafa İnanç’ı Türk Ocağı Limasol takımına verip, Görneç’ten Fırat Kasım’ı renklerine kattıklarını anımsatan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Devre arasını iyi değerlendirdik. Takımımız güzel bir hazırlık kampı yaptı” dedi ve takım için ikinci devrede giyilmek üzere yeni bir forma seti hazırladıklarını da açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474