banner564

Güzel bir gece oldu

LAÜ’de, Asya ülkelerinin yemek kültürleri ve halk dansları etkinliklerle tanıtıldı

Güzel bir gece oldu
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Öğrenci Dekanlığı’nın katkılarıyla LAÜ’de eğitim gören Aysa kökenli öğrenciler “Asya Gecesi” etkinliği gerçekleştirdiler. LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda düzenlenen gecede kültürel müzikler eşliğinde renkli gösteriler sergilendi.
   Etkinliğe, LAÜ’de öğrenim gören başta Asya kökenli öğrenciler olmak üzere birçok öğrencinin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı.  
   Asya gecesinde öğrenciler Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan’ın doğal, kültürel, tarihi, turistik mekânları ile yöresel kıyafetleri ve yemek kültürlerini tanıtarak katılımcıları bilgilendirdiler. Tanıtımın ardından öğrenciler, ülkelerine özgü müzikler eşliğinde farklı dans performansları ve gösteriler sergilediler.
   Gecede katılımcılar tarafından beğeni toplayan öğrencilere etkinlikte sergilemiş oldukları performanslarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Etkinlik sonunda Asya kökenli öğrenciler LAÜ Fun Clup’ta devam eden programda gecelerini müzikler eşlinde kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474