banner564

GG’den ağır eleştiri “Futbolcular Gider, Adamlar Kalır”

Anlaşmış olmalarına rağmen kaleci Türkkan Delideniz’in “U” dönüşü yaparak Cihangir’e gitmesi ağır şekilde eleştirildi

GG’den ağır eleştiri “Futbolcular Gider, Adamlar Kalır”
banner598

 K-Pet Süper Lig’in yeşil beyazlı kulübü Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 2018-2019 Futbol Sezonu için yaptığı çalışmalar içerisinde bir süre önce anlaştığı Türkkan Delideniz’in “U” dönüşü yaparak Cihangir’e gitmesini “terbiyesizlik” olarak nitelendirdi.

Karakterli futbolculara yer vermek istiyoruz
Sezon başında aldıkları kararı ve Gençlik Gücü Genel Kurulu’nda sunulan önerileri anımsatan Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü yöneticileri, “Bu sezon karakterli futbolculara yer verme kararı almıştık. Bu karara özen göstermekteyiz. Herkes futbolcu olabilir, ama adam olamaz. Gençlik Gücü’nde sadece adamlar futbol oynar. Türkkan’ın camiamıza uygun olmadığını öğrenmek camiamız adına iyi oldu. Aslında bir şey kaybetmedik, tam aksine kazandık” dediler.

Türkkan gelirken abilik yapacağı sözünü verdi
Türkkan Delideniz’in Gençlik Gücü’ne gelmeyi düşünürken, “Takıma abilik yapacağım. Karakterli futbolcular olduğu için GG’ye geliyorum. GG’yi temiz kulüp olduğu için tercih ettim. GG’de ödemeler düzenli, kafam rahat olacak. Ben Bağcıl’da bile oynadım, ulaşım sorunum olmaz, antrenman aksatmam” dediğini belirten Gençlik Gücü yöneticileri, “Bunları söyleyen birinin imza atacağı günün bir gün öncesinde başka kulübe gitmesinin yorumunu spor kamuoyuna bırakıyorum” şeklinde konuştular.

Tek suçlu Türkkan değil
Suçlu varsa bunun sadece Türkkan olmadığını da söyleyen Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü yöneticileri, “Türkkan bize Toygar Davulcu’nun kendisini taciz ettiğini söylemiş, telefon aramalarını göstermişti. Toygar Davulcu bunu inkar ederek yalan söyledi. Cihangir’e gideceğini öğrendiğimiz gün Cihangir Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler telefonumuza bakmadı” dediler.

Eşini bahane gösterdi
Peşinatın bir bölümünü önceden almış olan Türkkan’ın, 22 Temmuz Pazar günü yönetimi arayıp eşinin hamile olduğunu ve bu nedenle bu sezon futbol oynamayacağını. Eğer oynayacaksa 2’nci Lig’deki bir takımda oynayacağını söylemiş ve ‘Cihangir’e gidersem yüzüme tükürün’ demiş olduğunu vurgulayan Gençlik Gücü yöneticileri, “Hâlbuki biz Türkkan’a eşi ile ilgili problemleri aşana kadar izin bile vermiştik” açıklamasında bulundular.

Cihangir ile hiçbir ilişki içine girmeyeceğiz
Bu durumda mevcut Cihangir yönetimi ve teknik adam değişmediği sürece Cihangir ile hiçbir ilişkilerinin olmayacağını vurgulayan Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü yöneticileri, “Bizler spora, centilmenliğe ve karaktere küçük yaşlarda önem veriyoruz. Çocuklarımızın örnek aldığı abilerinin bunları yapmalarını camiamız asla unutmayacaktır. Cihangir camiasına yakıştırmadığımız Türkkan Delideniz ve Teknik Direktör Toygar Davulcuyu kınıyor, bizlere yaptıklarını gelecekte bir başka kulüplere yapmamalarını diliyoruz. Giden gider, kalan kalır. Gençlik Gücü’nde oynamak şeref kazandırır!” vurgusunu yaptılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473