banner564

Çatalköy Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Anamur’da düzenlenen festivale katıldı

Kültürler kaynaştı

Çatalköy Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Anamur’da düzenlenen festivale katıldı
banner598

 Çatalköy Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Anamur Belediyesi’nin 12’ncisini gerçekleştirdiği Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’ne katıldı. 

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu başkanlığındaki heyet, Anamur’da ilgi ve sevgiyle karşılandı.
Festivalin açılışını Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ile birlikte yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı konuşmasında şehitlerimizi anarak şunları söyledi; “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Barış Harekatının 44. Yıldönümü nedeni ile dönemin KKTC Cumhurbaşkanı Merhum  Rauf Denktaş, Türkiye Başbakanı Merhum Bülent Ecevit ve Rumlar tarafından esir alındıktan sonra acımasızca şehit edilen Yüzbaşı Cengiz Topel´i de rahmetle anıyorum” 

Hulusioğlu: Anamur halkına teşekkür ederim
Açılışta konuşan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu da Anamur Belediye Başkanı Türe’ye teşekkür ederek “ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Barış Harekatının 44. Yıl dönümü nedeni ile harekatın karargah noktası olan Anamur´da olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Anamur halkına ve Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

10 binler ülke kültürümüzü izledi
Konuşmaların ardından yapılan kortej yürüşünde Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve ekibi ön saflarda yer alırken bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandırdı. Çatalköy Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi festival alanında 10 binlerce kişi tarafından büyük beğeni ve alkış aldı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474