banner564

GG’den federasyona veryansın

Gençlik Gücü kaybettiği puanlara değil, sakatlanan futbolcularına üzüldü

GG’den federasyona veryansın
banner598
K-Pet 1. Ligi’nde bir üst lige yükselme ve küme düşme mücadeleleri hat safhaya yükselince, puan uğruna yapılan akıl almaz uygulamalar da yaşanmaya başlandı.

İki futbolcu sakatlandı
15 gün önce kötü olduğu kabul edilen sahada oynatılan karşılaşmada, her iki takım futbolcularının sağlıkları tehlikeye sokuldu. Gençlik Gücü futbolcusu Hakan Eminoğlu, kötü zemin nedeniyle sol diz bağlarını koparttı ve sezonu tamamladı.

GG’yi oynatmamak için…
Küme düşmeme mücadelesi veren Göçmenköy’ün rakibi Gençlik Gücü’ne istediği futbolu oynatmama ve puan alabilme amacı ile sahasında oynama isteğini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu kabul etti. Karşılaşma % 50’si toprak olan sahada oynandı ve beklenen de oldu.

Kaybedilen puanlara değil futbolculara üzüldü
Göçmenköy’e 1-0 mağlup olan Gençlik Gücü, puan cetvelinin ikinci sırasındaki yerini korudu. Ancak kaybettiği puanlardan çok, sakatlanan futbolcularına üzüldü. Sakatlığı devam eden Hakan Altın’a sağ diz bağları kopan Hakan Eminoğlu ve kafasına aldığı darbe nedeniyle kafatası kırılan kaleci Ferhat Oğlak’ın da eklendiği Gençlik Gücü, bunların bir suçlusu olduğuna inanıyor. 
Suçlunun ise, kendi sahasında futbol oynamak isteyen Göçmenköy’den çok, bu sahayı görmeden ve incelemeden isteğe onay veren Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olduğuna inanıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473