banner564

Kritik bir maç olacak

Süper Lig hedefiyle mücadele eden Dumlupınar, Gönyeli maçından galibiyet hedefliyor

Kritik bir maç olacak
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet 1. Lig ekiplerinden Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu, takım olarak Gönyeli maçına hazırlandıklarını  söyleyerek, maç hakkında düşüncelerini Diyalog Spor Servisi’ne aktardı.

Sedat Devecioğlu: ”Rakibimize saygı duyuyoruz”
Dumlupınar Türk Spor Kulubü Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Gönyeli takımının özellikle ligin ikinci yarısında oynadıkları futbola büyük saygı duyduklarını ve maça çok ciddi hazırlandıklarını söyledi. Gönyeli maçını Süper Lig öncesi sahalarında ki son maç olduğunu belirten Devecioğlu, şunları söyledi: “Kazanmamız halinde Süper Lig’e çıkacağız. Amacımız bu maçı kazanıp perdiyodu uzatmadan Süper lige çıkmak.”

“Hiçbir şey bitmiş değil”
Sedat Devecioğlu, kalan maçları da kazanıp, şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmak istediklerini söylerken, antremanların yoğun bir şekilde devam ettiğini aktardı. Salonda çalıştıktan sonra, sahada yaptıkları antreman ile bu haftaki Gönyeli maçına hazırlandıklarını söyleyen Devecioğlu, bu hafta Rıdvan Doymaz’ın sarı kart cezalısı olduğu için yararlanamayacaklarını söyledi ve tüm takımlara başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474