banner564

Göçmen’de OCAK mesaisi

Pazar günü lig lideri Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Göçmenköy, zorlu maçın hazırlıklarına tesislerinde dün yaptığı çalışma ile devam etti

Göçmen’de OCAK mesaisi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de Pazar günü sahasında lider Türk Ocağı’nı konuk edecek olan Göçmenköy zor maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 

İlk yenilgiyi tattırmak istiyoruz
Maç öncesi takımının son durumunu spor servisimiz ile paylaşan Göçmenköy antrenörü Erman Çelik, rakipleri karşısında galip gelmek istediklerini belirten Çelik, Türk Ocağı’na ilk yenilgisini tattırmak istediklerini vurguladı.

Galibiyet almak istiyoruz
Erman Çelik maç öncesi yaptığı değerlendirmede Göçmenköy olarak bu sezon iyi noktada olduklarını, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmayı galibiyetle kapatmak istediklerini vurguladı. 

Güzel karşılaşma olacak
Rakiplerinin mevcut kadrosunun ligin üzerinde bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Çelik, maçın sahada mücadele ile kazanılacağını belirtirken, tempolu ve keyifli bir karşılaşmanın izleyicileri beklediğini vurguladı. Takımda Türk Ocağı maçı öncesi Suat ve Kemal’ın sakatlıklarının bulunduğunu belirten Çelik iki oyuncunun son durumunun maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473