banner564

Bırakın şu sigarayı

Yunanistan’ın sıradışı Başbakanı Çipras, sokağın nabzını tuttu; bir barın önünden geçerken dışarıdaki 3 kadına laf attı:

Bırakın şu sigarayı
banner598
Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras ve Maliye Bakanı Yanis Varoufakis başkent Atina'da halkın nabzını tuttu. Sıradışı Başbakan yolda sigara içen kadınlara "bırakın şunu" diyerek takıldı. Başbakanın sohbet ettiği başka bir vatandaşın Çipras karşısındaki rahat tavrı da ilginç anlardan biriydi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Atinasokaklarındaki uzun yürüyüşünde bir barın önünden geçerken,  sigara içmek için dışarı çıkan 3 kadına "Bırakın şu sigarayı" diye seslendi. Yunan "protothema" internet sitesinde yer alan Çipras'ın yürüyüş fotoğrafları bir hayli ilginç anlarla dolu. Öyle ki Yunanistan Başbakanı, bir kafenin önünde kendisiyle bacak bacak üstüne atarak konuşan vatandaşla da sohbet etti. Çipras ile konuşurken yerinden kalkmayan hatta bacak bacak üstüne atmış halde olmasına rağmen istifini hiç bozmayan vatandaşın rahatlığına Çipras da aynı rahatlıkla karşılık verdi. Başbakan elleri cebinde samimi bir şekilde adamla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473