banner564

Göçmenköy kendine geldi

Konuk ettiği Denizli’yi Sabri ve Beytullah’ın golleriyle mağlup eden Göçmenköy 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı

 Göçmenköy  kendine geldi
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı. 
HAKEMLER: Kerem Eran-Hakan Ünsal-Mehmet Ekşici
GÖÇMENKÖY: Hüseyin-Doğuş-Kemal-Umut-Mehmet Gezer-Erin-Engin-Sabri(Dk.80 Cemal)-Arda(Dk.90 Ali)-Beytullah(Dk.75 Taner)
DENİZLİ: Adnan-İbrahim-Kemal-Eren-Mustafa-Ahmet-Eray-Okan(Mahmut dk.72)-Yılmaz-Sezer(M.Tahsildaroğulları dk.87)-Can(Mehmet dk.51
GOLLER: Dk.36 Sabri, dk.39 Beytullah(pen)(GÖÇMENKÖY)

 Abdullah ZAİFOĞLU
K.Pet Birinci Lig’de mücadele eden Göçmenköy ile Denizli takımlarının mücadelesinden istediğini alarak ayrılan Göçmenköy oldu.
  13. dakikada gelişen Denizli atağında Defans oyuncusu Umut topu ayağından kaçırdı. BU topu alan Eray kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu farklı şekilde üstten dışarı attı.
  35. dakikadaki Denizli atağında Mustafa’nın sağdan ortasında defans arasından iyi yükselen Eray’ın kafa vuruşunda top üst direkten döndü, dönen topu defans uzaklaştırdı.
  36. dakikada atağa kalkan Göçmenköy oldu. Arda’nın pasında Sabri sağ taraftan son çizgiye kadar indi. Çarpraz pozisyonda olmasına rağmen kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak Göçmenköy’ü 1-0 öne geçirdi.
  39. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada gelişen atakta Denizli kalecisi Adnan ceza alanı içerisinde kaleye çok uzak bir yerde Mehmet’i düşürdü. Hakem Kerem Eran tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Beytullah Göçmenköy skoru 2-0 yaptı.
  52. dakikada gelişen Denizli rakip ceza alanını  hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Ahmet’in kullandığı vuruşta kaleci Hüseyin topu mükemmel bir refleksle kornere atarak tehlikeyi önledi.
  68. dakikada Denizli Göçmenköy ceza alanı içinde çift vuruş kazandı. Atışı kullanan Mehmet’in şutunda top dışarı gitti.
  Az sonra maç da Göçmenköy’ün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
  A-2 gençler maçını Denizli gençleri 4-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473