banner564

Gollü açılış

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 10’uncusu önceki gün başladı

Gollü açılış
banner598
Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” önceki gün  başladı. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılacak turnuva bayanlar karşılaşması ile start aldı. 
Bankacılık sektörü çalışanlarından Asya Rıdvanoğlu’nu geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü Müderrisoğlu turnuvasına da yansıdı. Müderrisoğlu turnuvasının açılış maçına meslektaşları kollarında siyah bantlarla çıktı.   
Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynanan bayanlar karşılaşmasının ardından düzenlenen törende bayan sporculara merhum Aykut Z. Müderrisoğlu’nun ailesi tarafından madalya takdim edildi. 

İki maçta 14 gol atıldı 
Bayanlar karşılaşmasının ardından oynanan iki karşılaşmada kale ağları toplam 14 kez havalandı.  Turnuvanın ilk maçı Türk Bankası ile Türkiye Garanti Bankası arasında oynandı. Maçı Türkiye Garanti Bankası 4-1 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. 
Aykut Z. Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ikinci mücadelesi Türkiye İş Bankası - Kooperatif Merkez Bankası arasında yapıldı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmadan galip ayrılan taraf 5-4’lük skorla Türkiye İş Bankası oldu. 

5 hafta sürecek 
Yaklaşık beş hafta sürecek olan turnuvada 18 takım, üç grupta mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar doğrudan çeyrek finale yükselecek. Grup üçüncüleri arasında en iyi puana sahip iki takım da çeyrek finale adını yazdıracak.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mufut Onat
Mufut Onat - 2 yıl Önce

Teşekkürler hocam,bu kitabın Türkçe çevirisi varmı.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Allah Allah muhteşem uygar avrupalidan emperyalist vahşi kapitalist kan emicilere yetmez ama evet ten RTE düşmanlığına arkadaş biz söylüyoruz kapitalist ab ABD sınırlarını çizmek peşinde Rusya TC çin vs izolasyonunun pesinde bunlar objektif değil adil değil ezik şark entelligini bırakın biz doğruları söylüyoruz kendini bilmez dengesizler trol geyiği çekiyor üstadı azam yazıyor şak şak şak işte bunun için bir baltaya sap olamiyorsunuz

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Bozuk demeyelim de çakma üstadın ehtiyar heyeti tarzında müritleri tekaut eski tüfek sosyalistler diyelim üstad yetmez ama evet ten firil firil ise sizin gibi çırak müritleri acımak lazım ha ha ha ezik ehtiyar heyeti

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474