banner564

Gönyeli hata yapmadı 3-1

Ligin on birinci hafta karşılaşmasında Gönyeli, konuk ettiği Binatlı’yı mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Gönyeli hata yapmadı 3-1
banner598

 Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Ali Akçınar, Ali Karahasan
Gönyeli: Kemal, Menteş, Eray, Talat, Mehmet Barkınay, Kemal Varan(Dk. 76 Fikret), Chrıstıan (Dk. 80 Kahraman), Raif, İbrahim (Dk. 66 İsmet), Folley, John Okoli.
Binatlı: Salih, Burak (Dk. 89 Eray), Yunus, Hüseyin, Israel, Kehınde, Abdullah, Alaaddin, Mehmet Ali (Dk. 75 Hasan), Mustafa, Barkın (Dk. 37 Sertaç).
Goller: Dk. 2 Chrıstıan, Dk. 47 Kemal Varan, Dk. 59 John Okolı (Gönyeli). Dk.75 Mustafa Süzgen (Binatlı).

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper ligin on birinci hafta karşılaşmasında Gönyeli, konuk ettiği Binatlı’yı Chrıstıan, Kemal Varan ve John Okolı’nın golleri ile mağlup ederken, Binatlı’nın tek golünü Mustafa Süzgen kaydetti.
2. Dk. Sol kanattan gelişen etkili Gönyeli atağında İbrahim Öksüzoğulları’nın ortasında ceza alanı içerisinde Chrıstıan, yaptığı vuruş sonrası takımını öne geçiren isim oldu.1-0
12. Dk. Gelişen konuk Binatlı atağında ceza alanı içerisinde Mehmet Ali’nin vuruşunda top direğin yanından auta gitti.
37. Dk. Gelişen Gönyeli atağında ceza alanı dışından Folley’in yaptığı sert ve düzgün vuruşta top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.
43. Dk. Gönyeli takımının kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Mehmet Barkınay’ın vuruşunu kaleci Salih bir kez daha kornere çeldi.
45+1. Dk. Gönyeli kontra atağında savunmadan iyi sıyırılan Okoli’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Salih önlemeyi başardı.
46. Dk. Gelişen Gönyeli kontra atağında Chrıstıan’ın pasında Folley’in sert vuruşunu kaleci Kemal kornere çeldi.
47. Dk. Gönyeli takımının kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Kemal Varan kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı.2-0
53. Dk. Yeni bir Gönyeli atağında Kemal’in pası ile topla buluşan Okoli’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu önce kaleci Salih, sonrasında ise savunma uzaklaştırdı.
59. Dk. Yeni bir ev sahibi Gönyeli atağında John Okoli’nin ceza alanı dışından yaptığı akıl dolu vuruşta fark üçe çıktı.3-0
71. Dk. Raif ile başlayan Gönyeli atağında bu oyuncunun pasında Folley’in ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu kaleci Salih kornere çeldi.
75. Dk. Gelişen Binatlı atağında Gönyeli ceza alanı içerisinde topla buluşan Mustafa Süzgen yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye indiridi.3-1
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle karşılaşma tamamlanmış oldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473