banner564

Gönyeli’de hedef mali disiplin

K-PET Süper Ligde zor günler geçiren Gönyeli’de başkan Mustafa Palaz yaptığı açıklamada öncelikli hedeflerinin Gönyeli’yi borçsuz ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir mali yapıya kavuşturmak olduğunu söyledi.

Gönyeli’de hedef mali disiplin
banner598
Hamit SAKALLI


5-6 ayda 60.000 TL borç ödedik
Mustafa Palaz, yaptığı açıklamada kendisinin ve yönetimdeki arkadaşlarının hiçbir devlet ve belediye katkısı olmadan, 5-6 ay gibi bir sürede 60.000 TL tutarında bir borcu kapattıklarını ve Gönyeli’nin şu an toplam 90.000 TL borcu kaldığını vurguladı. Mustafa Palaz, transfer yapmayacaklarını ve öncelikli hedeflerinin futbolcuların tüm alacaklarını ödeyip, geriye kalan borcu kapatarak gelecek sezon için borçsuz bir Gönyeli yaratmak olduğunu belirtti.

Yusuf Palaz’ın talibi çok
Mustafa Palaz, açıklamasında Yusuf konusuna da değinerek bu futbolcuyu K.Kaymaklı ve Çetinkaya’nın bonservisiyle birlikte, Binatlı ve Düzkaya’nın ise kiralık olarak kadrosuna katmak istediklerini söyledi. Mustafa Palaz, gelecek sezonun kadrosu açısından kendilerinin kiralık tekliflerine daha sıcak baktıklarını ve Yusuf ile de bir görüşme yaparak bu futbolcunun da kiralık giderek gelecek sezon yeniden Gönyeli’de oynama yönünde söz verdiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474