banner564

Kartal harıl harıl çalışıyor

K-Pet Süper Ligi’ni ilk devreyi lider bitiren Yenicami ikinci devre hazırlıklarını Lefkoşa Merit Hotel’de sürdürüyor

Kartal harıl harıl çalışıyor
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Yenicami, Merit Lefkoşa’da sürdürdüğü kamp ile ikinci devreye hazırlanıyor.
Yenicami antrenörü Turan Altay yaptığı açıklamalarda kampın iyi geçtiğini ve ikinci devreye hazır olduklarını belirtti. Turan Altay hazırlık kampı çerçevesinde Yalova ile oynadıkları mücadeleyi 6-1 gibi farklı bir skorla kazandıklarını ve genel olarak takımın durumundan memnun olduğunu söyledi. Ayrıca Turan Altay, hazırlık kampının bugün sona ereceğini ve  17 Ocak Cumartesi günü takımın son halini görmek için Bostancı Bağcıl ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını sözlerine ekledi.

BAL futbol olarak bizden üstün değil
Turan Altay BAL ligine giden futbolcular hakkında yaptığı açıklamada BAL’ın futbol olarak kesinlikle ligimizden üstün olmadığını sadece hem futbolculara tesis olarak daha fazla imkân sağladığını hem de maddi olarak futbolcuların daha çok kazanç elde etmesi yüzünden oyuncuların bu ligi tercih ettiğini söyledi.  

Bir çözüm bulunması gerekir
Turan Altay bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini söylerken bu durumun bizim futbolumuz açısından önemli bir handikap oluşturduğunu vurguladı. Turan Altay BAL’a transfer olan Adil’in yerine ise herhangi bir transfer yapmayacaklarını söyleyerek konuşmasını noktaladı.


Fotoğraflar: Mustafa ŞENAL

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473