banner564

Gönyeli’den uluslararası antrenörler geçti

Gönyeli Tenis Kulübü’nde Avustralyalı ve Polonyalı antrenörler kamp yaptı

 Gönyeli’den uluslararası antrenörler geçti
banner598
29 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında Gönyeli Tenis Kulübü’nde eğitim ve değerlendirme kampı yapıldı. Kampa, Avustralya’dan Uluslararası Tenis Federasyonu  Antrenörü Emma Louise Dolye ve Yasemin Özsoy, Polonya’dan Uluslararası Tenis Federasyonu  Antrenörü Piotr Univerzisky ve Karolina Jackowska eğitmen olarak katıldılar. 
Gönyeli Tenis Kulübü üyesi çocuklarının katılımı ile gerçekleşen kampa 32 çocuk katıldı. Gönyeli Tenis Kulübü’nün Baş Antrenörü Mustafa Ülker’in yönetiminde gerçekleşen kampa, Gönyeli Tenis Kulübü Yardımcı Antrenörleri Şükrüye Özboran, Buğra Sezerel ve Kondisyoner Antrenör Dilek İyihasırcı katıldı.
29 Kasım tarihinde ülkemize gelen antrenörler otele inmeden korta inerek antramana başladılar. Perşembe günü son antrenmanlarını yapan yabancı antrenörler, katılımcı 32 çocuğun oyun analizini yaparak, eksik kısımları ile ilgili rapor hazırladılar. Sözkonusu eksikliklerin dünyadaki tüm tenisçi çocuklarda görülebileceğinin altını çizen antrenörler, bunlarıne giderilebilmesi için Gönyeli Tenis Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Ülker’e önerilerde bulundular. Antrönerlerin, Gönyeli Tenis Kulübü ile ilgili görüşleri pozitif yönde oldu. Yapılan antrenman sisteminin doğru olduğunu ve katılımcı tüm çocukların çok yetenekli olduklarını ve iyi tenis oynadıklarını bildirdiler. 
Antrönerler, Gönyeli Tenis Kulübü’nün altyapısının emin ellerde olduğunun altını çizdiler. Kampın bitiş seromonisinde konuşma yapan yabancı antrenörler, Kıbrıs’a tekrar gelmek istediklerini belirttiler. 
Antrönerler ayrıca, Gönyeli Tenis Kulübü Başkanı Ömer Özbora’nın, Gönyeli Tenis Kulübü yönetiminin ve öğrenci velilerinin yakınlığından çok keyif duyduklarını dile getirdiler. Antrönerler, bir sonraki kampta yeniden görüşmek dileklerini ileterek, kampın tekrar yapılacağının sinyalini verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473